Известие

Collapse
No announcement yet.

да ви поканим!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
    няма такива работи като бивши е!има предишни и сегашни,щото никога незнаеш къде ще те заведе пътеката или къдеще те върне!
    Ти от личен опит ли го знаеш.
    Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

м не,не е от личен опит!аз съм на принципа:там където съм бил-никога няма да се върна:дори и да съжалявам!животът по принцип е не да търсиш щастието в старите неща,и да се упрекваш за нещо което не си напрвил!а да намериш човека на който можеш да ги предложиш и който ги заслужава!чек че се отплеснах на разсъждения!ш ма прущаа ти
      alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

м не,не е от личен опит!аз съм на принципа:там където съм бил-никога няма да се върна:дори и да съжалявам!животът по принцип е не да търсиш щастието в старите неща,и да се упрекваш за нещо което не си напрвил!а да намериш човека на който можеш да ги предложиш и който ги заслужава!чек че се отплеснах на разсъждения!ш ма прущаа ти
        аз тебе съм та простил одавна....
        '97 155 1.8 16V
        GMC YUKON DENALI 5.7 V8
        the cost of living is dying...everybody pays...
        sigpic

Comment

не го очаквах от теб така да ме нараниш!;(!безобразие а аз толкова мн разчитах на теб!хах ти ш идваш ли бря???

Comment

не го очаквах от теб така да ме нараниш!;(!безобразие а аз толкова мн разчитах на теб!хах ти ш идваш ли бря???
            о йе... дано са намери някой да ма земе с него че да пия 2 бири поне....
            '97 155 1.8 16V
            GMC YUKON DENALI 5.7 V8
            sigpic

Comment

е така като гледам има кандитати с коли начи дано!а пък и аз няма да мога да пия оти няма кой да ме кара ахаха!ш гледам останалите как пият а аз на лимонада със жената!!!

Comment

За деня на розата някой няма ли да ходи 28-29?? аз ще идвам от Варна 2 дена ще стоя

Comment

От къде,и в колко се тръгва,и ако няма Закорка,Стайко плаща.Там съм!
                  Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

Първоначално публикувано от svetozar_sosi Покажи съобщение
                    За деня на розата някой няма ли да ходи 28-29?? аз ще идвам от Варна 2 дена ще стоя
                    аз съм там със сигурност!за другите от голямата група незнам кой,ще присъства!

Comment

Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщение
                      От къде,и в колко се тръгва,и ако няма Закорка,Стайко плаща.Там съм!
                      събиране да речем в 10.00 и тръгване да речем в 10,15 от пракинга на загорка.... аз ще съм с малката кола,така че мога да натоваря един/а/ по желание да ми свети....
                      '97 155 1.8 16V
                      GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                      sigpic

Comment

Някой да има свободно място ?

Comment

и ся последно колко хайван шъ сти?????

Comment

Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
                            събиране да речем в 10.00 и тръгване да речем в 10,15 от пракинга на загорка.... аз ще съм с малката кола,така че мога да натоваря един/а/ по желание да ми свети....
                            да речем че съм съгласен и ше съм там марияне да минавам ли да те взимам ???
                            146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                            145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
                              да речем че съм съгласен и ше съм там марияне да минавам ли да те взимам ???
                              Дидко кажи от къде ти е удобно да ме вземеш ??

Comment

Първоначално публикувано от Мариян Арбалов Покажи съобщение
                                Дидко кажи от къде ти е удобно да ме вземеш ??
                                9.50 на малкия ШЕЛ +/- 3 минути
                                146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                                145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

Working...
                                X