If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ето че хванахме един гратисчия, който не е минал през Светлето.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Ааа минал той гратис
97 номер е колата
Незнам дали си спомняш как каза, "еййй хубаво ви е на вас на климатик"
Хахахахаха.....наистина )))) Извинявай, но покрай нас на входа минаха доста хора, и ми е малко трудно да запомня всички...Но да наистина си го спомням и все пак защо не дойде?
А срамежлив, просто незнаех дали си ти
Ей на с Иво (ludkanar) цял ден се засичахме и лафче удряхме
Пък ти Тока си от най-срамежливите, на френска кола италиянско знаме да сложиш, нещо не ми се струваш срамежлив
И хубаво си спамите, но така и не получих отговор на моя въпрос Защо ти , Живко не дойде да се запознаем? и още един въпрос...хахахах... как може такова хубаво момиче като мен да ти вземе пари и ти да не ме поканиш да постоя на климатик ?
И хубаво си спамите, но така и не получих отговор на моя въпрос Защо ти , Живко не дойде да се запознаем? и още един въпрос...хахахах... как може такова хубаво момиче като мен да ти вземе пари и ти да не ме поканиш да постоя на климатик ?
Защото е съвестен колега и послушно момче . И като такъв не се закача с жените на колегите си
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Защото е съвестен колега и послушно момче . И като такъв не се закача с жените на колегите си
Съгласна съм, ама ми беше обещал да дойде да се запознаем. А и като гледам доста хора ме знаят коя съм, мисля че е редно и аз да имам представа да се запозная с тях
Comment