Последно къде и в колко ще се събираме?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пазарджик - заминаване за Италфест
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Гога заповядай при мене аз и без това сигурно ще съм сам в колата.Пък ако държиш да си с твоята давай ще и сложим моя стария капак ,може да е червен но поне е изпънат по конец и ще я направим шаренка.Аз и без това си сложих новия ми капак днес и много се кефя.
Та така аз сигурно ще съм сам в моята кошница ако има някой да заповяда.Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщениеМоже да се възползвам от предложението
Много ми се искаше да си дойда с нея,ама с тоя грозен капак в момента не е за гледане
Оги , твърдо ли си решил да си с твоята кола ?Хиляда триста петдесет и един кубически сантиметра сърце...
Comment
-
Първоначално публикувано от alfapz Покажи съобщениеЕми колега , реши и пишиAlfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
-
Еми добре
като вариант Дистефано предложи добра идея на кафето пред нас за сбирката преди феста
мен ми допада поне кат си изпиа кафето ша има и на близо кенефХиляда триста петдесет и един кубически сантиметра сърце...
Comment
-
Решихме да тръгнем направо от Белово,ако ни дадете някой ГСМ-номер или вие да се обадите когато тръгвате от бела,ще ви чакаме на мотел-Ихтиман,да пътуваме нататък заедно.Моите номера са 0888/487-320,0878/378-417 Валентин.TIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
-
епа нали идеята бе6е да ни видат рано сутрин из градо и да вдигнем малко 6ум??аз предлагам 6том сте ре6или да е пред кафето при НАСКО да е в 7:30 4е и без тва белов4и 6а трагат без нас!пи6ете окон4ателно става ли за 4ас и място!
Comment
-
Първоначално публикувано от alfapz Покажи съобщениеЕми добре
А къде се намира въпросното кафе ? И поледно в колко часаalfa 146 1.9 JTD - най-красивата
alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми
Comment
-
Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщениеепа нали идеята бе6е да ни видат рано сутрин из градо и да вдигнем малко 6ум??аз предлагам 6том сте ре6или да е пред кафето при НАСКО да е в 7:30 4е и без тва белов4и 6а трагат без нас!пи6ете окон4ателно става ли за 4ас и място!alfa 146 1.9 JTD - най-красивата
alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми
Comment
-
Първоначално публикувано от alfapz Покажи съобщениеЕми колега , реши и пиши
Оги , твърдо ли си решил да си с твоята кола ?
Ти ма утрепа без колата не тръгвам никъдеAlfa Romeo 145 1.6 boxersigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщение
Ти ма утрепа без колата не тръгвам никъдеМоже да се комбинираме нещо ... ако имаш желание (не го приемай буквално
) , няма значение за мен дали ще съм с моята кола или с някой друг , като ще спонсорирам за бенца , разбира се
Хиляда триста петдесет и един кубически сантиметра сърце...
Comment
Comment