If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
каде сте бре
не след дълго мислене се навих да направя фанелки с някви надписи от сорта КЛУБ АЛФА РОМЕО БГ и с емблемата на алфа ! Та се чуда колко от вас ша желаят тениска и въобще дали да се занимавам или да седна да
.....та ако има желаещи за 14.03 мисля да понапраАА някоя фанелка
каде сте бре
не след дълго мислене се навих да направя фанелки с някви надписи от сорта КЛУБ АЛФА РОМЕО БГ и с емблемата на алфа ! Та се чуда колко от вас ша желаят тениска и въобще дали да се занимавам или да седна да
.....та ако има желаещи за 14.03 мисля да понапраАА някоя фанелка
ми той Ваклин взе нещо да прави ......... от миналата година ........ уж февруари рекламната агенция щяла да бъде по свободна та и ние чакаме!!!Иначе ако имаш идея пускай я да гласуваме!
alfa 146 1.9 JTD - най-красивата
alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми
Здравейте компанията!
Пловдивската група мислим да посетим Серес тази събота.
Ще минаваме през Пазарджик така или иначе, та ако някои от вас ще ходят може да се организираме заедно.
kakvo pravite bree da viii...tuuuuutt i kibicite mnoooooogo pozdravi ot bate vi toshko ot ALPITE E SQQQ DRAGNAH EDNA ME4KA TA MI NOSI DRAVA ZA kaminata
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
ми той Ваклин взе нещо да прави ......... от миналата година ........ уж февруари рекламната агенция щяла да бъде по свободна та и ние чакаме!!!Иначе ако имаш идея пускай я да гласуваме!
... предложението е фанелките да са червени с бяла, златиста или сребриста емблема и надписи, А може и черни ! Може да се напише и името на града т.е. Пазарджик или никовете ни! Все още обмислям какво и как да го направим за да излезне по тънко, като реша точно какво да се изпише на тениските ще пусна отделна тема за да може който иска да казва
Мм, идеята е много добра. Ако ще стане, бройте и мене с два броя - L и S (за мене и Милена). Ама ще е добре прди това да видиме някаква мостра - като снимка с монтаж на Фотошоп примерно ... Щот и аз примерно мога да замисля нещо ... кат ми остане малко време дагое...
Здравейте компанията!
Пловдивската група мислим да посетим Серес тази събота.
Ще минаваме през Пазарджик така или иначе, та ако някои от вас ще ходят може да се организираме заедно.
каде стее брее пустеняции ????
весоооо ко стана с вилата бряяяя обажда ли сее.?
аидии ,че ми омръзна да го водя това прасе с тази каишка, по парка се изка да го разкарвам деба ошти ,малко ако го храня и немоооее да влезе у тавата брее....... хахаха
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
каде стее брее пустеняции ????
весоооо ко стана с вилата бряяяя обажда ли сее.?
аидии ,че ми омръзна да го водя това прасе с тази каишка, по парка се изка да го разкарвам деба ошти ,малко ако го храня и немоооее да влезе у тавата брее....... хахаха
Токич ми дай да го опаткаме тая седмица па за другата друго прасе
Comment