Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Пазарджик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
    mmmmmmmmmm..koiq dupkaaa ma sestroooo
    твойта ма сестро .............. отзад ........... на газовия инжекцион
    alfa 146 1.9 JTD - най-красивата
    alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми

Comment

• асяя даи матриал от в4ера!
      0892 488 330-Теодор
      Alfa Romeo 145 3.0 24V
      Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

• каде сте бре
        не след дълго мислене се навих да направя фанелки с някви надписи от сорта КЛУБ АЛФА РОМЕО БГ и с емблемата на алфа ! Та се чуда колко от вас ша желаят тениска и въобще дали да се занимавам или да седна да
        .....та ако има желаещи за 14.03 мисля да понапраАА някоя фанелка
        Alfa Romeo 164 Super T.SPARK

Comment

• Първоначално публикувано от GRANDEsportivo Покажи съобщение
          каде сте бре
          не след дълго мислене се навих да направя фанелки с някви надписи от сорта КЛУБ АЛФА РОМЕО БГ и с емблемата на алфа ! Та се чуда колко от вас ша желаят тениска и въобще дали да се занимавам или да седна да
          .....та ако има желаещи за 14.03 мисля да понапраАА някоя фанелка
          ми той Ваклин взе нещо да прави ......... от миналата година ........ уж февруари рекламната агенция щяла да бъде по свободна та и ние чакаме!!!Иначе ако имаш идея пускай я да гласуваме!
          alfa 146 1.9 JTD - най-красивата
          alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми

Comment

• Здравейте компанията!
            Пловдивската група мислим да посетим Серес тази събота.
            Ще минаваме през Пазарджик така или иначе, та ако някои от вас ще ходят може да се организираме заедно.

Погледнете тук : http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=31389
            145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• mmmmmmmmmmmm neshto tuka e opustqlo...

kakvo pravite bree da viii...tuuuuutt i kibicite mnoooooogo pozdravi ot bate vi toshko ot ALPITE E SQQQ DRAGNAH EDNA ME4KA TA MI NOSI DRAVA ZA kaminata
              155 осем хиляди клапана 16 вериги
              0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_147_mania Покажи съобщение
                ми той Ваклин взе нещо да прави ......... от миналата година ........ уж февруари рекламната агенция щяла да бъде по свободна та и ние чакаме!!!Иначе ако имаш идея пускай я да гласуваме!
                ... предложението е фанелките да са червени с бяла, златиста или сребриста емблема и надписи, А може и черни ! Може да се напише и името на града т.е. Пазарджик или никовете ни! Все още обмислям какво и как да го направим за да излезне по тънко, като реша точно какво да се изпише на тениските ще пусна отделна тема за да може който иска да казва
                Alfa Romeo 164 Super T.SPARK

Comment

• Ако ме харесат ще взема една XL- , а до тогава от иедене и пийне може и XXL да стане.
                  Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

• Мм, идеята е много добра. Ако ще стане, бройте и мене с два броя - L и S (за мене и Милена). Ама ще е добре прди това да видиме някаква мостра - като снимка с монтаж на Фотошоп примерно ... Щот и аз примерно мога да замисля нещо ... кат ми остане малко време дагое...
                    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Аз имам 3бр за сега,но няма да откажа още една ако си заслужава
                      Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                      ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                      ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

• Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                        Здравейте компанията!
                        Пловдивската група мислим да посетим Серес тази събота.
                        Ще минаваме през Пазарджик така или иначе, та ако някои от вас ще ходят може да се организираме заедно.

Погледнете тук : http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=31389
                        Митак,идеята е много добра,но поне аз няма да имам възможност да дойда.Приятно прекарване и да снимате!
                        Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                        ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                        ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

• Дано се получат нещата.
                          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• каде стее брее пустеняции ????
                            весоооо ко стана с вилата бряяяя обажда ли сее.?

аидии ,че ми омръзна да го водя това прасе с тази каишка, по парка се изка да го разкарвам деба ошти ,малко ако го храня и немоооее да влезе у тавата брее....... хахаха
                            0884650778 токи4а

Comment

• Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                              Дано се получат нещата.
                              ас специално щте пропусна деебаа че иммааам баия работа
                              0884650778 токи4а

Comment

• Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                                каде стее брее пустеняции ????
                                весоооо ко стана с вилата бряяяя обажда ли сее.?

аидии ,че ми омръзна да го водя това прасе с тази каишка, по парка се изка да го разкарвам деба ошти ,малко ако го храня и немоооее да влезе у тавата брее....... хахаха
                                Токич ми дай да го опаткаме тая седмица па за другата друго прасе
                                Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Working...
                                X