Първоначално публикувано от to6ko
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Пазарджик
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщениеЩо бе. Ако има готини приятелки които заемат интересни пози защо да не стане човек в 7 сутринтаalfa 146 1.9 JTD - най-красивата
alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми
Comment
-
Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщениекво е тва на аватара ти бре нещо ми е познато
Comment
-
Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщениегоривото за лятото бре менн
Аз мисля и зимата да карам на тва гориво че ми гори по малкоAlfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...
Comment
-
Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщениесамо за лятото ли бре
Аз мисля и зимата да карам на тва гориво че ми гори по малко
Comment
-
Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщениесамо за лятото ли бре
Аз мисля и зимата да карам на тва гориво че ми гори по малко
Зимата ми замръзва дросела от това на аватара. Но зимата отмина така, че вече няма проблемиsigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
-
Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщениеЗимата ми замръзва дросела
Аз такова нещо немамAlfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...
Comment
-
Първоначално публикувано от gelepz Покажи съобщениееее Ники що бе тя бирата става за секиии сезон за тва са измислили тъмна и светла
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеМомци и моми ... дедо ви около 15-16-ти ще отлита за северните райони
Бригадир ?
Като се върнеш кажи как е
И успехsigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
-
Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщениеЩо бе. Ако има готини приятелки които заемат интересни пози защо да не стане човек в 7 сутринта155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщениеq vijte na nekoi sa mu umraznali 4ekiteee
п.п. Утре е Петък мисли му ко си ми обещал!!!alfa 146 1.9 JTD - най-красивата
alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми
Comment
Comment