If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
амииииииииииииии
глеи ко стаааа у тунинг реисинг малеееееее ебати простотиятаа,то е страшноо ,макар че с тези ЧИПСОВЕ не виждам или по точно видех ко стана на феста миналата годинаа ,с на некои бръзите алфи джитивита ..и так дале , то те дадоха по лошои времена и от типо 1.4
А не си бил с тоя мигач се там седиш да ги дръпкаш с онаа червената змия,с бай Вес сега шпакловахме у нас и са понаказахме с бигички,не изпихме много щтото у магазина свърши
Fiat Tipo`93г - EX
Alfa Romeo 164 2.0 8v Super `95-Gas Injection
Токича май некой та нагруби с тоа фотос,треба да им кажем къде е истинката............ у железния светилник- щото е бил с газ,аммииииииииииииииииииииииииииии!
Fiat Tipo`93г - EX
[QUOTE=toki4a;482199]амииииииииииииии
глеи ко стаааа у тунинг реисинг малеееееее ебати простотиятаа,то е страшноо ,макар че с тези ЧИПСОВЕ не виждам или по точно видех ко стана на феста миналата годинаа ,с на некои бръзите алфи джитивита ..и так дале , то те дадоха по лошои времена и от типо 1.4[/QUOTE
Ми то Типото си е бегачка ве мой,аз не знам що такова сравнение даде като знаеш къде е истината-FIAT.1 и 4 ама връви като за последно то много си зависи и от драйвера(демек кой коландрисва конете).
Fiat Tipo`93г - EX
Братле и ти не знам къде отиде ама много требва да та нагрубим за отсъствието от сектата,що не идваше ни знам?То в салона работа бол ама що не отскочи една вечер да метнем по бире,а?Да изкараш поне мангиза за едно 159-че тва ти желая,жив и здрав и да имаш късмет в Англията,братле!
Fiat Tipo`93г - EX
Comment