Първоначално публикувано от tokata_pz_flex
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Пазарджик
Collapse
X
-
Comment
-
Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщениеА ве момци не виждам Наско и Токича дали бият кучето или вече го превръзват?155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщениеА ве момци не виждам Наско и Токича дали бият кучето или вече го превръзват?то контакти и ключове ,то домофони правих-абе не е за приказване!А най лошото е че ми се е надул десния крак и съм куция пират-дано до 23 се оправи иначе трябва с тухла да карам мамка му!А най лошото е че пак отивам на работа
куцайки!
155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4
Powered by ...sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от alfatras Покажи съобщениеМУУУУУУУУУУУУУУ ко стаа бре -вчера ми разказаха играта-от 7ч до 23 съм бил на работа-то дюшемета правих то рендосвах дъскито контакти и ключове ,то домофони правих-абе не е за приказване!А най лошото е че ми се е надул десния крак и съм куция пират-дано до 23 се оправи иначе трябва с тухла да карам мамка му!А най лошото е че пак отивам на работа
куцайки!
Comment
-
Аве най интересното е че едни пишат сутрин а па други вечер.Е те тва е дискусия.А Токата само са кани с тая смокиновата азе о6те не съм я опитвал,ей лигите ми изтекоа,кат на родилка първескиня водите
---------- Post added at 18:23 ---------- Previous post was at 18:20 ----------
И забравих даа спомена между първата и втората чаша Шуменско - наздраве и нека резервуарите на всички винаги да са като на снимката в подписа ми!
П.С. Я съм си го снимал за спомен...sigpichttp://www.album.bg/juli_1/images/8639029/
Comment
-
Първоначално публикувано от juli_1 Покажи съобщениеАве най интересното е че едни пишат сутрин а па други вечер.Е те тва е дискусия.А Токата само са кани с тая смокиновата азе о6те не съм я опитвал,ей лигите ми изтекоа,кат на родилка първескиня водите
---------- Post added at 18:23 ---------- Previous post was at 18:20 ----------
И забравих даа спомена между първата и втората чаша Шуменско - наздраве и нека резервуарите на всички винаги да са като на снимката в подписа ми!
П.С. Я съм си го снимал за спомен...
а мойта стрелка трее да я дам на късо та да иде там ! от 3 години как не изгореее бре
---------- Post added at 17:58 ---------- Previous post was at 17:55 ----------
Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщениеНаско нема да се плашиш тва е от ЕГН-то и на мен ми се надуват разни работи ама на друго място.155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщението флекса само ни подканя ама кога ли ще му идем всичките така малко на гости
а мойта стрелка трее да я дам на късо та да иде там ! от 3 години как не изгореее бре
---------- Post added at 17:58 ---------- Previous post was at 17:55 ----------
да бе пак ти как не я свали таз глава с тез големи уши и тез очи !,кът 10 лева старите на стотинки ! станал си кат сонитринетрон
и торбички нещо .. загладил си се като шарпланинецAlfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
Comment