Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Пазарджик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
    Не сме пили ... доста
    Слушаи ние сме лоши хора......
    0892 488 330-Теодор
    Alfa Romeo 145 3.0 24V
    Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

• аз карам много силно положение
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

• http://www.vbox7.com/play:d070d9ed
        Вие сте пияни-малко малко!
        0892 488 330-Теодор
        Alfa Romeo 145 3.0 24V
        Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

• Немоа шъ рода
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

• абе аз забелязъх ония ден че нещо си надул корема ама ма беша срам да питам

мъжко или женско
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

• отиде на видео зона!!!
              а аз отивам на възглавницата на него......
              0892 488 330-Теодор
              Alfa Romeo 145 3.0 24V
              Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

• щом требва

Comment

• Хайде и той така
                  145 1.6 ТС '97 ех.
                  145 1.9 JTD '00
                  307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщение
                    А ве момци не виждам Наско и Токича дали бият кучето или вече го превръзват?
                    симпатяга
                    155 осем хиляди клапана 16 вериги
                    0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщение
                      А ве момци не виждам Наско и Токича дали бият кучето или вече го превръзват?
                      МУУУУУУУУУУУУУУ ко стаа бре -вчера ми разказаха играта-от 7ч до 23 съм бил на работа-то дюшемета правих то рендосвах дъски то контакти и ключове ,то домофони правих-абе не е за приказване!А най лошото е че ми се е надул десния крак и съм куция пират-дано до 23 се оправи иначе трябва с тухла да карам мамка му!А най лошото е че пак отивам на работакуцайки!
                      155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4
                      Powered by ...
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от alfatras Покажи съобщение
                        МУУУУУУУУУУУУУУ ко стаа бре -вчера ми разказаха играта-от 7ч до 23 съм бил на работа-то дюшемета правих то рендосвах дъски то контакти и ключове ,то домофони правих-абе не е за приказване!А най лошото е че ми се е надул десния крак и съм куция пират-дано до 23 се оправи иначе трябва с тухла да карам мамка му!А най лошото е че пак отивам на работакуцайки!
                        Наско нема да се плашиш тва е от ЕГН-то и на мен ми се надуват разни работи ама на друго място.
                        0892 488 330-Теодор
                        Alfa Romeo 145 3.0 24V
                        Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

• Аве най интересното е че едни пишат сутрин а па други вечер.Е те тва е дискусия.А Токата само са кани с тая смокиновата азе о6те не съм я опитвал,ей лигите ми изтекоа,кат на родилка първескиня водите

---------- Post added at 18:23 ---------- Previous post was at 18:20 ----------

И забравих даа спомена между първата и втората чаша Шуменско - наздраве и нека резервуарите на всички винаги да са като на снимката в подписа ми!

П.С. Я съм си го снимал за спомен...
                          sigpichttp://www.album.bg/juli_1/images/8639029/

Comment

• Първоначално публикувано от juli_1 Покажи съобщение
                            Аве най интересното е че едни пишат сутрин а па други вечер.Е те тва е дискусия.А Токата само са кани с тая смокиновата азе о6те не съм я опитвал,ей лигите ми изтекоа,кат на родилка първескиня водите

---------- Post added at 18:23 ---------- Previous post was at 18:20 ----------

И забравих даа спомена между първата и втората чаша Шуменско - наздраве и нека резервуарите на всички винаги да са като на снимката в подписа ми!

П.С. Я съм си го снимал за спомен...
                            то флекса само ни подканя ама кога ли ще му идем всичките така малко на гости

а мойта стрелка трее да я дам на късо та да иде там ! от 3 години как не изгореее бре

---------- Post added at 17:58 ---------- Previous post was at 17:55 ----------

Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщение
                            Наско нема да се плашиш тва е от ЕГН-то и на мен ми се надуват разни работи ама на друго място.
                            да бе пак ти как не я свали таз глава с тез големи уши и тез очи !,кът 10 лева старите на стотинки ! станал си кат сонитринетрон
                            155 осем хиляди клапана 16 вериги
                            0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• ко ма напраихте вии уа
                              145 1.6 ТС '97 ех.
                              145 1.9 JTD '00
                              307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                                то флекса само ни подканя ама кога ли ще му идем всичките така малко на гости

а мойта стрелка трее да я дам на късо та да иде там ! от 3 години как не изгореее бре

---------- Post added at 17:58 ---------- Previous post was at 17:55 ----------

да бе пак ти как не я свали таз глава с тез големи уши и тез очи !,кът 10 лева старите на стотинки ! станал си кат сонитринетрон
                                то по последни снимки гледам и ти си малко "труден"
                                и торбички нещо .. загладил си се като шарпланинец
                                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Working...
                                X