If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Момчета, може ли един сериозен въпрос сред веселяшките изцепки във вашата тема ?
Решихме тази година да направим Пролетната среща на 155 по едно и също време с юбилея на модела (на 15 Май Легендата чуква 20 лазарника...), та искам да ви помоля да предложите някакво готино място за отбелязване на това събитие във вашата околия.
В смисъл - да събира повече коли (че може и Клуб-ът да се включи в отбелязването) и повече хора, да е готино откъм околна среда и обстановка, и - както и вие си знаете - да е с народни цени.
Темата за мероприятието е тази : Пролетна среща на 155 и юбилейна среща на модела 2012 - ще чакам вашето безценно включване там !
Наздраве на тайфата, и до скоро !!!
Момчета, може ли един сериозен въпрос сред веселяшките изцепки във вашата тема ?
Решихме тази година да направим Пролетната среща на 155 по едно и също време с юбилея на модела (на 15 Май Легендата чуква 20 лазарника...), та искам да ви помоля да предложите някакво готино място за отбелязване на това събитие във вашата околия.
В смисъл - да събира повече коли (че може и Клуб-ът да се включи в отбелязването) и повече хора, да е готино откъм околна среда и обстановка, и - както и вие си знаете - да е с народни цени.
Темата за мероприятието е тази : Пролетна среща на 155 и юбилейна среща на модела 2012 - ще чакам вашето безценно включване там !
Наздраве на тайфата, и до скоро !!!
Не съм се и съмнявал във вас - затова и решихме тази юбилейна среща да е на ваша територия !
Има някакви идеи и повече хора да се появят на срещата, ако т.нар. Клуб реши да се включи (макар да не сме говорили още с Управата за това) - та няма да е лошо да мислим за вариант за първоначален сборен пункт за много коли, па за купона и спането може да намалее бройката. Ако си спомняте Първата Национална - събрахме се 32 коли на паркинга на Метро, и оттам започна лудницата - нещо подобно имам в предвид
По моему, и понеже досега Сектата винаги се е организирала сама и сме имали по 4-5 човека гости, трябва да действаме за бройка от около 40-50 човека всичко...
Оставям въпроса с мястото за паметната фотосесия и последващия купон на вас, а аз мисля да се заема с въпроса за някакви тениски и един скромен възпоменателен сайт за Алфа 155.
Ще наглеждам темата тук, но ако имате някакви варианти и идеи - пишете и в основната тема за събитието, за да виждат повече хора.
Наздраве на всички - и до нови срещи !
Comment