If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
колеги, утре срещата ша е на мост"Атлантик"
решили сме да носим скара и да купим бира и напрао си направим барбекюто там - от вас се иска да кажете дали ша участвате в покупката на мръвка и съответно ква да бъде пържолки или кюфтенца???
за сега групата се състои от Токича, Весо и ние, кой иска да си казва!
alfa 146 1.9 JTD - най-красивата
alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми
колеги, утре срещата ша е на мост"Атлантик"
решили сме да носим скара и да купим бира и напрао си направим барбекюто там - от вас се иска да кажете дали ша участвате в покупката на мръвка и съответно ква да бъде пържолки или кюфтенца???
за сега групата се състои от Токича, Весо и ние, кой иска да си казва!
даааааааа амаа токи4а спря пиенето
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Ма то бирата от кога е пиене бе.
Аз съм за мръвките и бирата ае бройте ме и мене.
Мисля кюфтенца и кебапи и некви наденички по добре ще да е от колкото пържоли ,щото пържолките искат се наложат и тн... много разправия е , ма и на тех нема им простим , ако съм болен
Ма то бирата от кога е пиене бе.
Аз съм за мръвките и бирата ае бройте ме и мене.
Мисля кюфтенца и кебапи и некви наденички по добре ще да е от колкото пържоли ,щото пържолките искат се наложат и тн... много разправия е , ма и на тех нема им простим , ако съм болен
бирата не се ли брои бре мееееееееен Е то тогава ша обърна некоия и друга
0884650778 токи4а
коооога би и ги качи бре сестро изкарахме си мноооооооооооууу добрее па и ассс ,.като изклучим оняяя с дървенита крака дето маритна кат кон да му го отмааам у къдравата китарааа ша кицам една седмица сяяяя
0884650778 токи4а
коооога би и ги качи бре сестро изкарахме си мноооооооооооууу добрее па и ассс ,.като изклучим оняяя с дървенита крака дето маритна кат кон да му го отмааам у къдравата китарааа ша кицам една седмица сяяяя
Ти глей да не дойда да те ритна и в другия че ша кицаш 1 месец
Comment