Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Пазарджик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
    се ми се струва че ти ша ги гледаш , па ние шъ помпим бири

кобраа
    нали знаиш чи та обичам ма пъча с пачите

ма кът знам колко бързо ставаш тоталка и малко ма е срам дано сестра ми да е с нас та барем та извози
    alfa 146 1.9 JTD - най-красивата
    alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми

Comment

• поздрави и от мен на павката , малко на патерици ама съм мноо отвеян
      Alfa Romeo 164 Super T.SPARK

Comment

• Ася , много си лоша ... кво му се слагам на човека , нали е от наще А теб как да та викна някаде , като нито ядеш , нито пиеш ... ялова раута . А и между другото , си взимайте жегата към България , че измряхме тука ... Поздрави на всички
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
          Ася , много си лоша ... кво му се слагам на човека , нали е от наще А теб как да та викна някаде , като нито ядеш , нито пиеш ... ялова раута . А и между другото , си взимайте жегата към България , че измряхме тука ... Поздрави на всички
          ни съм лоша бре ма пуста душичка ако не нагруби все едно не са е събудила
          alfa 146 1.9 JTD - най-красивата
          alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми

Comment

• Незнам , ама гледай да ги наглеждаш ония докато ме няма , да не се пропият ( токича да се не проебе само )
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщение
              Честит Имен ден,Павка!Малко на патерици,ама...
              Жив и здрав да си,прав и курав и да изкочиш с някаква алфа вече,време ти е.
              Гога,а стига вече с тее Алфи.Аз кат гледам орицата теглат кредит та до морето да идат и после ипотека та да могат да си изкарат ваканцията.Аз съм си диво Фиатаджийче и тва е-луд,луд за три села Другия път ми пожелай Fiat Coupe Turbo та да зема да са зарадвам нещо и аз лиииииииииииииииииииии. И между другото вече забрвих как изглеждате с Минко пратете поне снимки да ви закачим некаде да си ви гледкаме.
              Fiat Tipo`93г - EX
              Alfa Romeo 164 2.0 8v Super `95-Gas Injection

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                мммба ... за жив - жив е ... за здрав .. ми здрав е ... ама е крив и мек ...
                А теб мое ли та напраим малко на жина за известно време-да кажем час,два.Тогава да видиш кривото и мекото кък пори,па да видим и кво ща шие след тва
                Fiat Tipo`93г - EX

Comment

• Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщение
                  Павка честито и от мене малко на патерици ама от сърце.
                  Оги па теб братко ща лежа вече Кога ша идваш при него малко да пиете,че се са губиш браточка.
                  Fiat Tipo`93г - EX

Comment

• Първоначално публикувано от pablo_pz Покажи съобщение
                    Оги па теб братко ща лежа вече Кога ша идваш при него малко да пиете,че се са губиш браточка.
                    Павка и аз не знам кога брат тая седмица пак нема да дойда ,че ще ходя на барбекю у горъта .Сигурно другата седмица ще дойда и после на моренце некъде и така той летния сезон е такъв.
                    Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

• Ей нема ви никви бе еййййййййййй
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

Ей нема ви никви бе еййййййййййй
                        аве я кажи сега като си там ...
                        Астъните ли вървят повече или Джаговете ?!
                        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Карат много Джагове , ама много . Обаче Астъна си е Астън
                          145 1.6 ТС '97 ех.
                          145 1.9 JTD '00
                          307 CC 2.0 '04

Comment

Карат много Джагове , ама много . Обаче Астъна си е Астън
                            искам ей такъв .. поне да съм сигурен че никоя Алфа няма да ми пречи ... ако си гледал "Спектър на утехата"

Comment

• Такъв видях в Пазарджик , обаче бял ... точно 2-3 дни преди да дойда насам Голям автомобил е това
                              145 1.6 ТС '97 ех.
                              145 1.9 JTD '00
                              307 CC 2.0 '04

Comment

Такъв видях в Пазарджик , обаче бял ... точно 2-3 дни преди да дойда насам Голям автомобил е това
                                ндам .. ама ти нема ли да се прибираш за море бе ?

Comment

Working...
                                X