Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Пазарджик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Може да измислите нещо интересно за тая събота Барем останеш у градо Как сте пустиняци Липсвате ми деба ....
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от juli_1 Покажи съобщение
      Младеж ЕВО-то е 2.5

Грешиш

Пък и не съм казал, кое е по-добро. Само, че е в класа му

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
      те тфа е по-арно от 2.0 Свинс Спарк 16V

http://www.youtube.com/watch?v=LFsJXLdQyMY

Стрелката за бензина май си има собствено мнение по въпроса
      sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

• Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщение
        Момчета,не знам за какви R32 и ЕВО-та говорите,ама одеве една дърта мазда 323 така ми напука шортите...
        Дее и починалите твинспаркове,само където раждат толкова
        E поне са икономични
        sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

• Първоначално публикувано от asia Покажи съобщение
          има желаещи тая събота за футбол с кюфтенца, кебапченца и бира на новия мост????
          Ако и тая Събота няма нещо интересно паля за Варна там поне ша са редят TS срещу JTD по баирите поне да им покажа истинския пауър

п.п ша взема и бате ви Къдрокосата Сю,че вия тука ша го изядете ... къфту ми е беззащитееееен
          тази седмица щте се довлеча и асс дебаа,,Асяя АСЯЯЯ на къде си тръгнала низнам кви баири кви 5 лева така щти напукат шортите ,чеееееееее зза вас искаиите от Митака по една балирачка и беш да ви нема по полята Български, има слама за балиране ощтии

---------- Post added at 04:34 ---------- Previous post was at 04:32 ----------

Първоначално публикувано от juli_1 Покажи съобщение
          Младеж ЕВО-то е 2.5
          ама ти си си бил у градо брее пустинякк изгуби се даи да мислим да зимам онези гуми ,чеее карам вече на телл

---------- Post added at 04:37 ---------- Previous post was at 04:34 ----------

Първоначално публикувано от asia Покажи съобщение
          има желаещи тая събота за футбол с кюфтенца, кебапченца и бира на новия мост????
          Ако и тая Събота няма нещо интересно паля за Варна там поне ша са редят TS срещу JTD по баирите поне да им покажа истинския пауър

п.п ша взема и бате ви Къдрокосата Сю,че вия тука ша го изядете ... къфту ми е беззащитееееен
          а за веското не се притесняваите под мое крило ее
          155 осем хиляди клапана 16 вериги
          0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Дубриу утру на свичкото кибици

Първо да кажем ДОБРЕ ДОШЪЛ на tokata_pz_flex ............ вече съм спокойна,че прическата ми ша е в ред

и да спомена,че снимките от вчера вече са качени
            alfa 146 1.9 JTD - най-красивата
            alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми

Comment

• Добро да е ! Аз също съм от Пазарджик,наскоро си взех едно уникално алфенце (146 1.4ТS 01) и обещавам при следващата среща да е покажа
              Alfa romeo ... the elegant Ferrari !

Comment

• А, колеги ... няма да е лошо да кажете кога ще се събираме в Пазарджик,че аз скоро заминавам за Варна.
                Last edited by gaidaroff; d.m.y г., 14:54.

Comment

• Срещите са в събота от 17 на паркинга на мост Атлантик,колега.Добре дошъл в отбора.
                  Fiat Tipo`93г - EX
                  Alfa Romeo 164 2.0 8v Super `95-Gas Injection

Comment

• Първоначално публикувано от gaidaroff Покажи съобщение
                    А, колеги ... няма да е лошо да кажете кога ще се събираме в Пазарджик,че аз скоро заминавам за Варна.
                    Добре дошъл колега ......... ние се събираме всеки ден по принцип ....... но все пак Събота си е Събота

я кажи ти какво правиш в този хубав град, че аз кат чуя за Варна и капачките не ма държат ???

Comment

• Ами тази година ме приеха там (аз там си исках от край време) точно това,което исках и те така А къде се събирате всеки ден ,да почна и аз да идвам А между другото,колежке доста често те засичам с твойта хубавица.
                      Last edited by gaidaroff; d.m.y г., 17:06.

Comment

Добре дошъл колега ......... ние се събираме всеки ден по принцип ....... но все пак Събота си е Събота

я кажи ти какво правиш в този хубав град, че аз кат чуя за Варна и капачките не ма държат ???
                        Варнааааааа ,,,!!!!! капачкиии стииииииииииига брее

---------- Post added at 04:36 ---------- Previous post was at 04:34 ----------

Първоначално публикувано от gaidaroff Покажи съобщение
                        Добро да е ! Аз също съм от Пазарджик,наскоро си взех едно уникално алфенце (146 1.4ТS 01) и обещавам при следващата среща да е покажа
                        чстито и от мене колега много безавариини ,и дано даржжиш на алкохолецц иначе си в карцераа
                        0884650778 токи4а

Comment

• Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                          :

чстито и от мене колега много безавариини ,и дано даржжиш на алкохолецц иначе си в карцераа
                          мммммммда той бате ти Токич трудно излиза от там

Comment

• Ася , мерси за топлото посрещане Друго е да си удома деба ...
                            145 1.6 ТС '97 ех.
                            145 1.9 JTD '00
                            307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от gaidaroff Покажи съобщение
                              Добро да е ! Аз също съм от Пазарджик,наскоро си взех едно уникално алфенце (146 1.4ТS 01) и обещавам при следващата среща да е покажа
                              Честито и от мен, аз мисля и аз да се завъртя на някоя среща, ама само да донаглася красавицата, че още не е напълно готова и ще и направя премиера, тъкмо фана се запозная с Токича, че един път дремах до него, видях му колата ама кат не го знаех че е той

Comment

мммммммда той бате ти Токич трудно излиза от там
                                ХОООООООООО
                                0884650778 токи4а

Comment

Working...
                                X