Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Пазарджик
Collapse
X
-
да почива в мир момчето
колата е направо смазана155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
пустиняк
иначе офертите са ок като гледам в всяка виличкаа моем се строшимдаваите да избираме една и ...
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Comment
-
Първоначално публикувано от juli_1 Покажи съобщениеСега да се оплача:Весо ма би три пъти на пи6тигово!И аз са отказах да го ева,той сега е бъркал не с малките отверки,ами напрао с лопата да го ева...
---------- Post added at 18:46 ---------- Previous post was at 18:44 ----------
Първоначално публикувано от juli_1 Покажи съобщениеСега да се оплача:Весо ма би три пъти на пи6тигово!И аз са отказах да го ева,той сега е бъркал не с малките отверки,ами напрао с лопата да го ева...
---------- Post added at 18:46 ---------- Previous post was at 18:46 ----------
мъъъъъъъъъъ щте стане един памукк
---------- Post added at 18:49 ---------- Previous post was at 18:46 ----------
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеТи кажи какъв беше тоя с 156-цата 2.4 ЖТД вчера на тръгване от срещатаНещо се опитваше , ама незнам и аз какво , бях зад него
дистефано..............................155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Comment
-
язък .. то за мен така или иначе всички са нови ,така че се тая
---------- Post added at 00:18 ---------- Previous post was at 00:15 ----------
призовавам toki4a за внимание , ако може да си паза час за сряда,четвъртък или петък да пастира моя таралясник , пък ще черпа другия път някой друг вермут от неговитеLast edited by v1play3r; d.m.y г., 00:27.sigpic
BMW e39 525tds PA4492BH
Alfa Romeo 166 2.0 TS PA4000BM-X
Alfa Romeo 145 1.6 TS PA8878BB- X
Comment
-
Първоначално публикувано от v1play3r Покажи съобщениеязък .. то за мен така или иначе всички са нови ,така че се тая
---------- Post added at 00:18 ---------- Previous post was at 00:15 ----------
призовавам toki4a за внимание , ако може да си паза час за сряда,четвъртък или петък да пастира моя таралясник , пък ще черпа другия път някой друг вермут от неговите155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Comment
-
намерих вила
пичове намерих вила уговорих
10лв. нощувка на човек
25 - 26 места
две вили една до друга ще ни поемат
централно парно
единствено механата остава да се уточни
понеже трябва или една от стаите да се префасонира в
механа или хазаина предлага някакво заведение да ни запази било на 100-на метра от вилите
до няколко дена ще се кача да видя дали всичко е както ми е казано и ако е 6 да капарирам
за сега сме 21 човека чакам потвърждение за нова година , а пък има и още 5 места свободниLast edited by spetsnaz_147; d.m.y г., 13:15.Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви
Comment
-
Първоначално публикувано от spetsnaz_147 Покажи съобщение
пичове намерих вила уговорих
10лв. нощувка на човек
25 - 26 места
две вили една до друга ще ни поемат
централно парно
единствено механата остава да се уточни
понеже трябва или една от стаите да се префасонира в
механа или хазаина предлага някакво заведение да ни запази било на 100-на метра от вилите
до няколко дена ще се кача да видя дали всичко е както ми е казано и ако е 6 да капарирам
за сега сме 21 човека чакам потвърждение за нова година , а пък има и още 5 места свободниAlfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеДамИмаше нови колежки
Колежката със 155-цата беше готинаsigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
Comment