Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка
Collapse
X
-
аве тоя грозен фиат купе кво праи та? Ловешкия земи го разкарай не се излагаи ами тия пари дет си ги хвърлил по него да бе купил някоя Алфа бегачка
Comment
-
Първоначално публикувано от Asaka Покажи съобщениеаве тоя грозен фиат купе кво праи та? Ловешкия земи го разкарай не се излагаи ами тия пари дет си ги хвърлил по него да бе купил някоя Алфа бегачкаАlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
-
Май е крайно време и аз да намина Пак нередовен тази седмицаAlfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
-
Аве за 20 6а поспорим, а аз алфа не съм си купил щото нямам пари да си купа, а Ловешкия разправя че пари бол и 3 коли фкарал във купето и за тва му викам вместо да вкарва 4та да си купи една алфа бегачкова и да са кефи(колите дет ги е фкарал във фиата сигурно са трабант, варбург и фиат 126)
Comment
-
-
Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщениеамиии мн малко таралясници бре направете нв6то по вапросаAlfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
-
Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщениеамиии мн малко таралясници бре направете нв6то по вапроса
ALFA 145 1.6 ТS `97 & ALFA 156 1.8 TS '99
Comment
-
Първоначално публикувано от ka4o Покажи съобщениехайде малко по задружноима хуваби коли има газарски коли sigpicно наи-маняшките са алфите те са за маняци?????
Comment
Comment