Първоначално публикувано от didiod
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка
Collapse
X
-
-
отзад са 3 вида щанги -дълги,къси и реактивните,който седят перперндикулярно на другите и уж поемат ударите на гумите.Дългите и късите са по 32 лв реактивните са по 67 лв,а иначе я тествах в D&N срещу хлебозавода малко след кръстовището дет са въртят след гонките бмв-татаАlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
-
Утре в 11 ще има скромен пикник със забавления в Кайлъка. Всеки е добре дошъл и да си носи биричка и одеялце. Никой няма да върнем.
Детайлите ще пусна после, че не сме ги уточнили още
Comment
-
И аз се позагубих ама още съм жив утре има вероятност да не съм в Плевен ама ще се опитам да дойдаAlfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
-
Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщениеИ аз се позагубих ама още съм жив утре има вероятност да не съм в Плевен ама ще се опитам да дойда
Пък ще те глобим някоя биричка като се появиш.........
ALFA 145 1.6 ТS `97 & ALFA 156 1.8 TS '99
Comment
-
Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщениеЕ не се притеснявай нали се виждаме в другите градчета...
Пък ще те глобим някоя биричка като се появиш.........Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
-
Първоначално публикувано от hestrea6643 Покажи съобщениечухте ли за колегата как е летял с 156-ца червена 5м и е кацнал на покрива на една селскостопанска построика някаде около плевен загинал е на място поклон пред паметта муLast edited by dudeslav; d.m.y г., 19:42.
Comment
Comment