Първоначално публикувано от didiod
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dudeslav Покажи съобщениеМИ айди де!Кога и къде ???Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщениеми айде де поемете малко инициатива бъдете по-дейни давайте идеи приемам всичко ако съм на линия
Comment
-
Първоначално публикувано от toshko69 Покажи съобщениеИ кво сега,в 17.00ч. ли ще е срещата днес,или?ааа и щях да забравя Христос Воскресе
Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
-
Аз, както винаги, съм с фул програма, но ще мина за половин час.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Що годе се събрахме днес ... да си призная максимално съм изкефен от карането на алфата на пламен звука е супер готин елава на момчетоLast edited by FreeStyler; d.m.y г., 19:48.Alfa romeo 145
Comment
-
Първоначално публикувано от FreeStyler Покажи съобщениеЩо годе се събрахме днес ... да си призная максимално съм изкефен от карането на алфата на пламен звука е супер готин елава на момчетоиии людмиле дай да те оборудваме с една 156-ца ама слабия двигател 2.5 v6
тогава и тръбичка от казанка да сложиш пак ще пее добре
Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
-
днес беше най-скарания ми ден. Неможах да тръгна хубаво и фтора нещо ми изхъркано неговата върви супер евала на пича
.Но не е това проблема.Накрая на гонката ми блокира двигатела
сега съм като болен
съсипах си бегачката
има хуваби коли има газарски коли sigpicно наи-маняшките са алфите те са за маняци?????
Comment
-
Първоначално публикувано от Cardinala Покажи съобщениеНема да се плашиш - всичко се прави и пак ще бегаако ти тряя помощ пиши тука веднага правим група и идваме
Alfa romeo 145
Comment
-
Първоначално публикувано от hestrea6643 Покажи съобщениеднес беше най-скарания ми ден. Неможах да тръгна хубаво и фтора нещо ми изхъркано неговата върви супер евала на пича
.Но не е това проблема.Накрая на гонката ми блокира двигатела
сега съм като болен
съсипах си бегачката
sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
Comment