Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
    ами от миналата година така правихме кат се изпролети в 17:00 ,а кат довадя лятото 19:00 пак ако някой се засяга че написах аз 17:00 дайте да се съберем с по едно картонче в ръка и да гласуваме часа
    МИ айди де!Кога и къде ???
    ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• Първоначално публикувано от dudeslav Покажи съобщение
      МИ айди де!Кога и къде ???
      ми айде де поемете малко инициатива бъдете по-дейни давайте идеи приемам всичко ако съм на линия
      Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• в неделя се прибирам от софето и ако се събирате в 17чеса ще доида
        има хуваби коли има газарски коли sigpicно наи-маняшките са алфите те са за маняци?????

Comment

• Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
          ми айде де поемете малко инициатива бъдете по-дейни давайте идеи приемам всичко ако съм на линия
          Ааа.Не мое така.Аз съм гостенин - Търновец - за малко у вашето град!
          ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• И кво сега,в 17.00ч. ли ще е срещата днес,или?
            sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

• Първоначално публикувано от toshko69 Покажи съобщение
              И кво сега,в 17.00ч. ли ще е срещата днес,или?
              да в 17:00 а пешо сега ще иска като гостенин и да почерпим ааа и щях да забравя Христос Воскресе
              Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Аз, както винаги, съм с фул програма, но ще мина за половин час.
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• аз отивам още сега да си поизведа кучето малко в кайлъка да се пораздвижи и в 17.00 ще се видим

Comment

• Що годе се събрахме днес ... да си призная максимално съм изкефен от карането на алфата на пламен звука е супер готин елава на момчето
                    Last edited by FreeStyler; d.m.y г., 19:48.
                    Alfa romeo 145

Comment

• Първоначално публикувано от FreeStyler Покажи съобщение
                      Що годе се събрахме днес ... да си призная максимално съм изкефен от карането на алфата на пламен звука е супер готин елава на момчето
                      елава или евала иии людмиле дай да те оборудваме с една 156-ца ама слабия двигател 2.5 v6 тогава и тръбичка от казанка да сложиш пак ще пее добре
                      Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• днес беше най-скарания ми ден. Неможах да тръгна хубаво и фтора нещо ми изхърка но неговата върви супер евала на пича.Но не е това проблема.Накрая на гонката ми блокира двигателасега съм като боленсъсипах си бегачката
                        има хуваби коли има газарски коли sigpicно наи-маняшките са алфите те са за маняци?????

Comment

• Нема да се плашиш - всичко се прави и пак ще бега
                          Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
                          Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
                          Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

• брато всеки е минал по тоя път и аз неколко пъти но щом караш алфа трябва винаги да си готов за тия неща тъи че горе главата
                            алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

• Първоначално публикувано от Cardinala Покажи съобщение
                              Нема да се плашиш - всичко се прави и пак ще бега
                              Така е пак ще бяга ама повече от преди ако ти тряя помощ пиши тука веднага правим група и идваме
                              Alfa romeo 145

Comment

• Първоначално публикувано от hestrea6643 Покажи съобщение
                                днес беше най-скарания ми ден. Неможах да тръгна хубаво и фтора нещо ми изхърка но неговата върви супер евала на пича.Но не е това проблема.Накрая на гонката ми блокира двигателасега съм като боленсъсипах си бегачката
                                неприятно но е станало вече,ако ти трябва помощ свиркай

Comment

Working...
                                X