Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• благодаря ви пичове. Вие сте най готините хиляди благодарности още веднъш.
    има хуваби коли има газарски коли sigpicно наи-маняшките са алфите те са за маняци?????

Comment

• Първоначално публикувано от hestrea6643 Покажи съобщение
      благодаря ви пичове. Вие сте най готините хиляди благодарности още веднъш.
      пламене рови във форума има доста 156-2.0 на части,ако ти трябват пък отделни части търси никола николов има всичко имаме му тел ама е от софия
      145 1.6Boxer 8V-LPG

Comment

• Ау лошо спокойно ще се оправи бегачката Как сте алфистите не съм ви виждал отдавна
        Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
          Ау лошо спокойно ще се оправи бегачката Как сте алфистите не съм ви виждал отдавна
          ти вече си фордаджия отърва един човек от мъките базикаме се докарай возилото да го видим
          Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
            ти вече си фордаджия отърва един човек от мъките базикаме се докарай возилото да го видим
            Хаха много съм бесен с Фордалина
            Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• като разбера какво точно ще ми трябва ще ви кажа. благодаря предварително.
              има хуваби коли има газарски коли sigpicно наи-маняшките са алфите те са за маняци?????

Comment

• Пламене горе главата-всичко се прави наистина е много неприятно-ама добре е че не е станала по голяма беля и ти си добре-и аз да си предложа услугите-с каквото мога ще помогна ина4е в раздела продажа има една тема на никола николов-мисля че беше една от парвите за резервни части
                ALFA 147 1.6

Comment

• ето и линк за частите http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=15669
                  ALFA 147 1.6

Comment

• браточки имам едно предложение искате ли преди всяка среща в неделя да се организираме и да се събираме на замъка на сторгозия да ритаме.можем да си запазим игрището за всяка неделя ако искате и в 5 играем един мач и после масали в кафето на замъка и бира и картофи и кои каквото иска .гледам че и от софия правят нещо подобно и по нататака можем да праим един алфа мач ако искате ама парво има някои от нас които требва да свалят по некое кило и после.тъи че пишете си мнението по въпроса и да се организираме ако има желаещи
                    алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

• Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщение
                      браточки имам едно предложение искате ли преди всяка среща в неделя да се организираме и да се събираме на замъка на сторгозия да ритаме.можем да си запазим игрището за всяка неделя ако искате и в 5 играем един мач и после масали в кафето на замъка и бира и картофи и кои каквото иска .гледам че и от софия правят нещо подобно и по нататака можем да праим един алфа мач ако искате ама парво има някои от нас които требва да свалят по некое кило и после.тъи че пишете си мнението по въпроса и да се организираме ако има желаещи
                      аз съм навит още за тая неделя ама ние ще работим събота и неделя че сега е малко зор с декларациите ,но ако ще е от 17:00 мисля че ще мога да дойда,ако има повече желаещи да се сформират два отбора съм ЗА
                      Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• АЗ СЪМ 100% ЗА и още от тая неделя
                        Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
                        Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
                        Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

• аз не обичам мачовете и съответно не мога да играя,но за втората фаза/кафенцето/мога да идвам ще го играя публика
                          sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

• И аз бих поцъкал ама май повече ме влече втората част с Тошко ще ви станем агитка
                            Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Comment

• Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
                              И аз бих поцъкал ама май повече ме влече втората част с Тошко ще ви станем агитка
                              май отиват нещата към цялостна агитка
                              Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Определено е така и аз съм към агитката
                                Subaru Impreza WRX STI 350 hp-me4tiii
                                Alfa Romeo 164 Twin Spark super 2.0 148 hp 1995
                                Fiat Punto 1.1 1994

Comment

Working...
                                X