Първоначално публикувано от mboge
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Sedr1k Покажи съобщениепичове светна ми лампата на дюзата на таблото и няма палене смених регулатор че тоя беше заминал и пак не става варта по 20 секунди и сега сфетна това и край блокира някой може ли да каже от каде идва проблема
Comment
-
Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщениеще има ли състезатели тази седмица на хотела от тези които искат да се пуснем или от тези които сме се пускали и са ме били с много: Upsidedwnsmiley: хохохох да знам и дали въобще ще има ли срещаsigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Колеги викам от другата седмица (от 20 юни) да минем от 19:00 часа, че жегите стават непоносими. Утре да е последно от 17, тъкмо и Ф1 е от 18 и 30 да можем след кафето да го гледаме. Поздрави!
Comment
-
Боби направо изби рибата на тая ГрадинаAlfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
-
Първоначално публикувано от Cardinala Покажи съобщениеКолеги викам от другата седмица (от 20 юни) да минем от 19:00 часа, че жегите стават непоносими. Утре да е последно от 17, тъкмо и Ф1 е от 18 и 30 да можем след кафето да го гледаме. Поздрави!sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщениетам сме даже някои ще са на пистата : Clap2: ако искате елате да видим дали този път ще направа нещо щото разбрах от искрен че в нашия клас са над 30 коли засега хохо и конкуренцията пак ще е доста якаsigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
Comment