Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mboge Покажи съобщение
    Колеги от Плевен ще пътува ли някой за Калояново утре , че от Враца май съм само аз .. евентуално
    Моето ходене отпада защото съм на работа,за което ме е яд,но няма как.
    sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

• За утре ше има ли мераклий,или забегнахте някъде си за почивните дни.

Comment

• Още повече оредяхме.Какво стана,забравихте къде е хотела в Кайлъка ли,или.............Защо няма мераклий.

Comment

• Първоначално публикувано от Sedr1k Покажи съобщение
          пичове светна ми лампата на дюзата на таблото и няма палене смених регулатор че тоя беше заминал и пак не става варта по 20 секунди и сега сфетна това и край блокира някой може ли да каже от каде идва проблема
          ако напишеш каква е колата и евентуално с какъв двигател може и да ти отговори някои така ина4е само БОБ ще хабим!!
          0892 488 330-Теодор
          Alfa Romeo 145 3.0 24V
          Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

• ще има ли състезатели тази седмица на хотела от тези които искат да се пуснем или от тези които сме се пускали и са ме били с много: Upsidedwnsmiley: хохохох да знам и дали въобще ще има ли среща
            алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

• Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщение
              ще има ли състезатели тази седмица на хотела от тези които искат да се пуснем или от тези които сме се пускали и са ме били с много: Upsidedwnsmiley: хохохох да знам и дали въобще ще има ли среща
              Ми ще сме там,а от състезателите дали ще има е божа работа

Comment

• И аз съм на линия!
                Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
                Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
                Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

• Колеги викам от другата седмица (от 20 юни) да минем от 19:00 часа, че жегите стават непоносими. Утре да е последно от 17, тъкмо и Ф1 е от 18 и 30 да можем след кафето да го гледаме. Поздрави!
                  Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
                  Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
                  Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

• Боби направо изби рибата на тая Градина
                    Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• Първоначално публикувано от Cardinala Покажи съобщение
                      Колеги викам от другата седмица (от 20 юни) да минем от 19:00 часа, че жегите стават непоносими. Утре да е последно от 17, тъкмо и Ф1 е от 18 и 30 да можем след кафето да го гледаме. Поздрави!
                      Аз не можах да участвам тая седмица.Бях на работа.Но съм навит от другата за 19.00 ч.

Comment

• еее каде ме виде пак на градина бе що несе обади: Гребло:
                        алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

• Тая седмица ще има тайматак и дрифт на картинга.Там ли сме.Защото аз да.

Comment

• там сме даже някои ще са на пистата : Clap2: ако искате елате да видим дали този път ще направа нещо щото разбрах от искрен че в нашия клас са над 30 коли засега хохо и конкуренцията пак ще е доста яка
                            алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

• Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщение
                              там сме даже някои ще са на пистата : Clap2: ако искате елате да видим дали този път ще направа нещо щото разбрах от искрен че в нашия клас са над 30 коли засега хохо и конкуренцията пак ще е доста яка
                              Там сме.Ние ще сме ти агитката.

Comment

• Щом е за викане и простотия там сме
                                Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

Working...
                                X