Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка
Collapse
X
-
пак ли всички са заспалиаз тая вечер малко
и пак нещо не ми се спи skype mi e mitko_pln1786 за да не го пиша на всички по отделно
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
-
Първоначално публикувано от Barovski Покажи съобщениеКолеги,я кажете утре от колко часа и каде е сбирката в Плевен,че май нещо съм се навил да дойда. Тука в Ловеч алфистите са слаба ракияAlfa romeo 145
Comment
-
утре ще има ли бойци или пак ще си бъдем обичайните иначе сбирките на бира се получават добре само Цезар издъни малко работата с тая кола ама на него му е простено той следващия път ще навакса
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
-
Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщениепак сме нещо в намален съставтрябва да се стягаме толкова алфи пък едни и същи хора кибичим всеки път
дидо дай някоя снимка нали прави някакви
Alfa romeo 145
Comment
-
ахам Дидо е прав трябва да разнообразим малко и кво става с тоя форум аз докато не пишех сега май само аз пишаняма ли да ма бутнете и мен в тоя skype канал
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Comment
-
Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщениеахам Дидо е прав трябва да разнообразим малко и кво става с тоя форум аз докато не пишех сега май само аз пишаняма ли да ма бутнете и мен в тоя skype канал
Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
-
На днешната среща решихме тоя път барбекюто да се състои,независимо колко човека ще дойдат,и за да можем да бъдем колкото може повече,решихме датата да е 20.09.2008г.Дотогава има 5 седмици,така,че повечето да можем да си осигурим свободен ден.Предложението е за Килифаревския манастир,ако някой има предвид някое друго място да казва.
П.С.Боби Браво,Лепичи и Алфа Ромео-мислите ли веее,скатавки
това е предложение на колеги от ВТ нали ви се ходише на тиферич бре момци..ето ви подходяща оферта заАlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
Comment