Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

d'ge

Мен нищо не ме бърка да отида и до белене ! Ама имам странното чувство че ще се съберат наи-много 2-3 алфи в нашио краи !

Comment

Май в нашият град няма да се радваме на сбирки.Който е навит за последната неделя на всеки месец да пише,за да не се разкарвам и да съм сам.
      AlfaRomeo-166-2.4JTD EH0590

Comment

аз съм навитак
        някой друг???
        156 1.9 jtd EH 54 54 BB

Comment

Предлагам неделя 14:00 часа да се съберем на(Автоцентър ЕЛМИРА или бензиностанция ЕКО или Паркхотел КАЙЛЪКА),където решите,но при условие,че ще се съберем поне трима,за да не отидем двама и да изглеждаме като любовници... gsm 0888000541 Пламен

Comment

дотук двама
            други.....
            156 1.9 jtd EH 54 54 BB

Comment

Абе що так в нашия край нищо не се получава . Миналата есен с колегта Декс се опитахме нещо да организираме и ойохме двамта аз с Рено, той с Фиат Аз живея в София и не мога да гарантирам присъствие, но когато съм си по родните места няма д пропускам . Само да се установи традицията...
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Аз ще се обадя на ДЕКС да се разберем.Последно на кое място ще се събираме от предложените,или ако някой има идея да пише.От Ловеч,Белене и Троян май няма желаещи.

Comment

Иииии кво стана?
                  май пак нищо,или...
                  156 1.9 jtd EH 54 54 BB

Comment

Колеги извинявам се но прещипах нерв на кръста и не мога да мръдна от леглото,утре пропускам.Ако съм по добре а не като снощи по 3 часа в бърза помощ,ще дойда.

Comment

еи колеги сега прочетох темата ако ще се сабирате броите ме и мене когато и да е някои да ми званне на 0886438332 и идвам веднага
                      алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

Дано занапред да се събираме,искрено се надявам.Остава ли това за последната събота на месеца да се събираме?

Comment

Епа ако ви домъчнее за италински коли и не ви се чакка чак до последната събота на месеца заповядаите на фиат срещите Всяка неделя от 16:00 на ОМВ Сторгозиа.И ние се събираме 5-6 човека на кръст Ама винаги сме там

Comment

аре да се сабираме сяка последна събота ама трябва да уточним каде и в колко часа
                            алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

Първоначално публикувано от bobaka
                              аре да се сабираме сяка последна събота ама трябва да уточним каде и в колко часа
                              ми аре уточняваите. Аз стига да не съм на работа съм там ! 100%

Comment

Само казвате и идвам ученик съм и мога когато кажете номера ми е ЕН7378ВВ много ще се радвам да си поговорим най-добре на паркинга на хотел кайлъка (редовно се кефа на завоите в кайлъка) само казвате и идвам
                                Alfa romeo 145

Comment

Working...
                                X