If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да ви купя по едни очила че като ви гледам с тия големи букви май недовиждате Кво стана днес със срещата събраха ли се животни Аз неможах да дойда за съжеление ама тоя покрив направо ми взе здравето Айде
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Да ви купя по едни очила че като ви гледам с тия големи букви май недовиждате Кво стана днес със срещата събраха ли се животни Аз неможах да дойда за съжеление ама тоя покрив направо ми взе здравето Айде
Абе не знам ама един нормален няма с тия алфи Ицето щеше да счупи краката на ония пенсионер ... а дидо теб те имаме за спокоен шофиор ама и ти издишаш на моменти )) Поздрави на сички карайте леко !
Абе не знам ама един нормален няма с тия алфи Ицето щеше да счупи краката на ония пенсионер ... а дидо теб те имаме за спокоен шофиор ама и ти издишаш на моменти )) Поздрави на сички карайте леко !
вие сте виновни няма от кой да гледам,само анито да не попива от вас ,че..... мамам мия
ама като си купя R6-ца и там ще се кача
Ама първо ще тегля жребий на кои от вас да завещая алфата--И след това газ до прекъсвач-КАМИКАДЗЕ
ице,брат виж ги другите как карат на прекъсвачи душицата ще и вземат така че завещай я на мен в добри ръце ще е....но ицееее ти мотор няма да си вземеш ние ще те разобедимкарай си бегачката при по добро желание може и на втория етаж да се качиш с нея
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
мнеее това е срещу Прокредит Банк на Цветан Спасов в търговски център Елит ако не можеш да го откриеш звънни 0878160707 дидо
П.С>ти си се прибрал от софия ли?
Comment