Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• да ти кажа няма много повечко дъртаци има ама курорта е много добър аз чакам снимки от срещата,а пък етови на вас още една алфа пред хотела беше вчера
    Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Събрахмесе само четири коли,изкарахме си супер,полафихме,и после кой от кадето е. :P Поздрави на вси4ки верни фенове които не изневериха и дойдоха.
      145 1.6Boxer 8V-LPG

Comment

• Междудругото се разбрахме,по точно предлагам от името на хората с които се видяхме,на 20.07.2008г да направим един излет от сутринта на Крошуна.Ще има барбекю и ледена бира и луди кючеци Призоваван вси4ки които са навити да се преброим и да поканим и Свищовската група. :P
        145 1.6Boxer 8V-LPG

Comment

• колеги кога се сабирате в плевен мисля да намина
          alfa romeo 164 super 2.0 бивша
          fiat bravo 1.6 16v 103 кончетa
          alfa romeo brera 3.2 jts 280 кончета

Comment

• Неделя 17 часа пред хотел Кайлъка
            Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• мерси Ще мина да ви видя

Comment

• Чакаме те колега,винаги си добре дошъл.Ако нещо не се оправиш с мястото на срещата 0888000541
                145 1.6Boxer 8V-LPG

Comment

• ами дано се оправя че се очертава да поседя 10тина дни в ваШия град

Comment

• Тъкмо ще пиикаме бири4ки ледени.
                    145 1.6Boxer 8V-LPG

Comment

• Първоначално публикувано от plamen petrov
                      Тъкмо ще пиикаме бири4ки ледени.
                      Алкохолици такива
                      Alfa romeo 145

Comment

• еи стига с тия бири тука само бензин са пие и нафта ама то тжа го пият само автомобилите ни па ние 6а пием вода 4е да можем да си са возкаме пове4е
                        Subaru Impreza WRX STI 350 hp-me4tiii
                        Alfa Romeo 164 Twin Spark super 2.0 148 hp 1995
                        Fiat Punto 1.1 1994

Comment

• абе пичове тука от 3-4 дена има една софийска червена 159 някой нещо да знае, че нощеска се разминах с него и му присветках яко и той само ме погледна, не го знам какъв е - от наште ли е или не? и тая неделя да сте повече,че ще се биеме скоро време, само 5 човека сме редовни.

И ноя дето умира от глад тая неделя да се е наял като за трима :P
                          Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
                          Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
                          Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

• Първоначално публикувано от Cardinala
                            абе пичове тука от 3-4 дена има една софийска червена 159 някой нещо да знае, че нощеска се разминах с него и му присветках яко и той само ме погледна, не го знам какъв е - от наште ли е или не? и тая неделя да сте повече,че ще се биеме скоро време, само 5 човека сме редовни.

И ноя дето умира от глад тая неделя да се е наял като за трима :P
                            Тая алфа е поне от месец два в плевен и нощем яко я разтрива ... а за предния път хора бях капнал от умора нямаше смисул да идвам щях да гледам като зомби
                            Alfa romeo 145

Comment

• Абе пичове я кажете някой свестен сервиз дето да ми сменят тампона на скоростната кутия и тампоните на стабилизиращата щанга щото при Генчо на АВТОМИВКА "ЗЛАТИ" ми иска 100-120лева.Лепенки ше има или да?
                              ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• Първоначално публикувано от dudeslav
                                Абе пичове я кажете някой свестен сервиз дето да ми сменят тампона на скоростната кутия и тампоните на стабилизиращата щанга щото при Генчо на АВТОМИВКА "ЗЛАТИ" ми иска 100-120лева.Лепенки ше има или да?
                                За сервиз не мога да ти кажа, щото отдавна съм си загубил контактите в Плевен . Ма за лепенката - що не ме подсети да ти дам в неделя след срещата :P ?
                                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                                X