If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Междудругото се разбрахме,по точно предлагам от името на хората с които се видяхме,на 20.07.2008г да направим един излет от сутринта на Крошуна.Ще има барбекю и ледена бира и луди кючеци Призоваван вси4ки които са навити да се преброим и да поканим и Свищовската група. :P
абе пичове тука от 3-4 дена има една софийска червена 159 някой нещо да знае, че нощеска се разминах с него и му присветках яко и той само ме погледна, не го знам какъв е - от наште ли е или не? и тая неделя да сте повече,че ще се биеме скоро време, само 5 човека сме редовни.
И ноя дето умира от глад тая неделя да се е наял като за трима :P
абе пичове тука от 3-4 дена има една софийска червена 159 някой нещо да знае, че нощеска се разминах с него и му присветках яко и той само ме погледна, не го знам какъв е - от наште ли е или не? и тая неделя да сте повече,че ще се биеме скоро време, само 5 човека сме редовни.
И ноя дето умира от глад тая неделя да се е наял като за трима :P
Тая алфа е поне от месец два в плевен и нощем яко я разтрива ... а за предния път хора бях капнал от умора нямаше смисул да идвам щях да гледам като зомби
Абе пичове я кажете някой свестен сервиз дето да ми сменят тампона на скоростната кутия и тампоните на стабилизиращата щанга щото при Генчо на АВТОМИВКА "ЗЛАТИ" ми иска 100-120лева.Лепенки ше има или да?
Абе пичове я кажете някой свестен сервиз дето да ми сменят тампона на скоростната кутия и тампоните на стабилизиращата щанга щото при Генчо на АВТОМИВКА "ЗЛАТИ" ми иска 100-120лева.Лепенки ше има или да?
За сервиз не мога да ти кажа, щото отдавна съм си загубил контактите в Плевен . Ма за лепенката - що не ме подсети да ти дам в неделя след срещата :P ?
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment