If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Люска,намери ли си джанти,че разбрах че си търсиш?имам един познат с автокъща и той ми каза че си ходил с баща ти да търсите!имам един комшия които докарва джанти от австрия и ако все още търсиш може да го питам,И ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИИИ.......!!!!
Брат търся и нищо не намирам ако можеш да го питаш твоя човек ще съм ти задължен
като го вида ще го питам за джантите,знам че имаше едни ама те бяха много смотани от ниакаква ланчиа-оригиналните,тои ми ги предложи за зимни,
А и Дидо,провери за зарядното на плеара че моита приателка ми каза че ми го е дала и него
като го вида ще го питам за джантите,знам че имаше едни ама те бяха много смотани от ниакаква ланчиа-оригиналните,тои ми ги предложи за зимни,
А и Дидо,провери за зарядното на плеара че моита приателка ми каза че ми го е дала и него
Ице ако става въпрос за джанти от ланчия начи лоша работа
Мисля през седмицата да си монтирам тези нещицас тях викат варяла повечеВ неделя ще чуете яко звук.
Брат много злобни тия циферблати ...да не си сложил някое гърне че викаш яко звук каде по як .... а аз алфата ще я изкарвам в понеделник ... та тая неделя пак без нея писна ми вече
ЕЙ ХОРА,ПРЕДЛАГАМ АКО ДО ДРУГАТА СЕДМИЦА ЛЮДМИЛ НЕ СИ Е НАМЕРИЛ ДЖАНТИ ВСЕКИ ОТ НАС ДА МУ ДАДЕ РЕЗЕРВНАТА СИ ГУМА И ДА ДОЛЕТИ С ОБНОВЕНАТА МАШИНА.....НАДЯВАМ СЕ ЧЕ НЕ СЪМ ТЕ ОБИДИЛ ЛЮСКА......!!!!
еее ния и тая седмица пропуснахме направо се начупихме от работа и събота и неделя и 2-та дена се прибирахме кам 9 иначе за на люско джантите ако му дам мойта тя е тънка и колата му ще бъде кат ШКОЛНИК
иначе за на люско джантите ако му дам мойта тя е тънка и колата му ще бъде кат ШКОЛНИК
Ми то на онея от ТУР ДЬО ФРАНС да не са им дебели гумите.Те на бегачите са таквиз тънки.Тъкмо ше му бяга повече колата и нема нужда от ЧИП.
Людмиле ИЗЛЕЗЕ ЛИ ОТ БОКСА?Нали тоя понеделник
Ми то на онея от ТУР ДЬО ФРАНС да не са им дебели гумите.Те на бегачите са таквиз тънки.Тъкмо ше му бяга повече колата и нема нужда от ЧИП.
Людмиле ИЗЛЕЗЕ ЛИ ОТ БОКСА?Нали тоя понеделник
След малко се дигам и отивам при механиците на ферари и ако е готова ... ще разцепа града
еееййй людмиле ако си излязъл от бокса звънни да се почерпим
Алфата вече е 6-ца утре имам малко работа по нея ще човъркам през деня ... турся алфови джанти още ... ако някой може да ми даде или продаде 2 ламаринени 15-ки докато намера хубави ще съм безкрайно благодарен
Алфата вече е 6-ца утре имам малко работа по нея ще човъркам през деня ... турся алфови джанти още ... ако някой може да ми даде или продаде 2 ламаринени 15-ки докато намера хубави ще съм безкрайно благодарен
Да ти дам 2 от моите.Тя мойта и на 2 гуми бяга.Дай телефон утре да пием кафе че ми е скучно шо съм отпуска
Comment