Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от HRI100_H Покажи съобщение
    Люска,намери ли си джанти,че разбрах че си търсиш?имам един познат с автокъща и той ми каза че си ходил с баща ти да търсите!имам един комшия които докарва джанти от австрия и ако все още търсиш може да го питам,И ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИИИ.......!!!!
    Брат търся и нищо не намирам ако можеш да го питаш твоя човек ще съм ти задължен
    Alfa romeo 145

Comment

• като го вида ще го питам за джантите,знам че имаше едни ама те бяха много смотани от ниакаква ланчиа-оригиналните,тои ми ги предложи за зимни,
      А и Дидо,провери за зарядното на плеара че моита приателка ми каза че ми го е дала и него
      ALFA 147 1.6

Comment

• ?
        Last edited by dudeslav; d.m.y г., 23:23. Основание: da se iztrie skapa mi sa flextypa
        ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• Мисля през седмицата да си монтирам тези нещицас тях викат варяла повечеВ неделя ще чуете яко звук.
          Last edited by dudeslav; d.m.y г., 01:13.
          ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• Първоначално публикувано от HRI100_H Покажи съобщение
            като го вида ще го питам за джантите,знам че имаше едни ама те бяха много смотани от ниакаква ланчиа-оригиналните,тои ми ги предложи за зимни,
            А и Дидо,провери за зарядното на плеара че моита приателка ми каза че ми го е дала и него
            Ице ако става въпрос за джанти от ланчия начи лоша работа
            Alfa romeo 145

Comment

• Първоначално публикувано от dudeslav Покажи съобщение
              Мисля през седмицата да си монтирам тези нещицас тях викат варяла повечеВ неделя ще чуете яко звук.
              Брат много злобни тия циферблати ...да не си сложил някое гърне че викаш яко звук каде по як .... а аз алфата ще я изкарвам в понеделник ... та тая неделя пак без нея писна ми вече
              Alfa romeo 145

Comment

• ЕЙ ХОРА,ПРЕДЛАГАМ АКО ДО ДРУГАТА СЕДМИЦА ЛЮДМИЛ НЕ СИ Е НАМЕРИЛ ДЖАНТИ ВСЕКИ ОТ НАС ДА МУ ДАДЕ РЕЗЕРВНАТА СИ ГУМА И ДА ДОЛЕТИ С ОБНОВЕНАТА МАШИНА..... НАДЯВАМ СЕ ЧЕ НЕ СЪМ ТЕ ОБИДИЛ ЛЮСКА......!!!!
                ALFA 147 1.6

Comment

• еее ния и тая седмица пропуснахме направо се начупихме от работа и събота и неделя и 2-та дена се прибирахме кам 9 иначе за на люско джантите ако му дам мойта тя е тънка и колата му ще бъде кат ШКОЛНИК
                  Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
                    иначе за на люско джантите ако му дам мойта тя е тънка и колата му ще бъде кат ШКОЛНИК
                    Ми то на онея от ТУР ДЬО ФРАНС да не са им дебели гумите.Те на бегачите са таквиз тънки.Тъкмо ше му бяга повече колата и нема нужда от ЧИП.
                    Людмиле ИЗЛЕЗЕ ЛИ ОТ БОКСА?Нали тоя понеделник

Comment

Ми то на онея от ТУР ДЬО ФРАНС да не са им дебели гумите.Те на бегачите са таквиз тънки.Тъкмо ше му бяга повече колата и нема нужда от ЧИП.
                      Людмиле ИЗЛЕЗЕ ЛИ ОТ БОКСА?Нали тоя понеделник
                      След малко се дигам и отивам при механиците на ферари и ако е готова ... ще разцепа града
                      Alfa romeo 145

Comment

• еееййй людмиле ако си излязъл от бокса звънни да се почерпим
                        Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
                          еееййй людмиле ако си излязъл от бокса звънни да се почерпим
                          Алфата вече е 6-ца утре имам малко работа по нея ще човъркам през деня ... турся алфови джанти още ... ако някой може да ми даде или продаде 2 ламаринени 15-ки докато намера хубави ще съм безкрайно благодарен
                          Alfa romeo 145

Comment

• Първоначално публикувано от FreeStyler Покажи съобщение
                            Алфата вече е 6-ца утре имам малко работа по нея ще човъркам през деня ... турся алфови джанти още ... ако някой може да ми даде или продаде 2 ламаринени 15-ки докато намера хубави ще съм безкрайно благодарен
                            Да ти дам 2 от моите.Тя мойта и на 2 гуми бяга.Дай телефон утре да пием кафе че ми е скучно шо съм отпуска

Comment

Да ти дам 2 от моите.Тя мойта и на 2 гуми бяга.Дай телефон утре да пием кафе че ми е скучно шо съм отпуска
                              Виж в скайп съм те адд-нал тряя ме удобриш
                              Alfa romeo 145

Comment

• Първоначално публикувано от FreeStyler Покажи съобщение
                                Виж в скайп съм те адд-нал тряя ме удобриш
                                скайпа ми е dude_156 a твоя?

Comment

Working...
                                X