Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от FreeStyler Покажи съобщение
    За жалост и тая неделя няма да мога да присъствам ... говорих с едно момче във фитнеса ми с една тъмно сива 156 2.4 (идвал е и преди) каза че ще дойде тая неделя ...ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ ЖИВИ И ЗДРАВИ
    ооооо Людмиле тая тема не беше виждала твое мнение от седмици...най-после айде и ти да си щив и здрав пък ние в неделя може на крак да ти дойдем
    Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• неделя ще има ли хорица
      Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
        неделя ще има ли хорица
        Аз ще пропусна тази садмица
        Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• Смеех http://www.youtube.com/watch?v=1N3K944bWDA
          Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• аз тази неделя пак съм на линия и после съм към Горната митрополия
            Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
            Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
            Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

• айде утре дано да има и нови лица
              Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• нови лица нямаше имам огромната молба към пешката и боби да ми направат фаровете черни било много кеф
                Alfa romeo 145

Comment

• хахаха на всички ви е весело ама на мои гръб но ще доиде и моито време да ви се смея
                  алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

• Боби след кат слойм чиповете ще има много поводи за смях ... ще вадим от картерите неща все едно ПОЗДРАВИ
                    Alfa romeo 145

Comment

• искаш да кажеш че ще вадите от ввашите а не ас от моя моите работи излизат от калниците
                      алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

• той людмил има чип ама неще да си признае ние сме го виждали долу в дясно под жабката
                        Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• а

все още ли се събирате в неделя пред хотела в каилака,че да взема да доида тоя път.
                          има ли снимки от някое скорошно събиране?

Comment

• Първоначално публикувано от svilen5454 Покажи съобщение
                            все още ли се събирате в неделя пред хотела в каилака,че да взема да доида тоя път.
                            има ли снимки от някое скорошно събиране?
                            събираме се ама малко хора редовно идват иначе снимки има от 4-януари виж някаде по назад в тематаhttp://clubalfaromeo.com/forum/showt...=12692&page=71 намерих ги
                            Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Утре се прибирам на Плевен ако има желаещи може да направим някое кафенце
                              Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Comment

• Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
                                Утре се прибирам на Плевен ако има желаещи може да направим някое кафенце
                                звънни митак може да съм свободен
                                Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Working...
                                X