Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• тасове ли хахах... ние сме си с джанти ве момчага !!! хахах (само не почвай за ксенона)

Comment

• Първоначално публикувано от v1mof2 Покажи съобщение
      тасове ли хахах... ние сме си с джанти ве момчага !!! хахах (само не почвай за ксенона)
      хаха аз зимата съм със ксенон ама без джанти
      Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Четвъртък в Будапеща-има ли желаещи?
        Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• добра идейка айде да я подкрепим
          Алфист от 1982година до сега

Comment

• утре заминавам за софето и ще го пропусна , но пък ще бъда представител на плевенската група в неделя пред Александър Невски!

Comment

• Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
              Четвъртък в Будапеща-има ли желаещи?
              Ае преди немоех та накарам да идеш у ресторант да пииш каиве па ся нещеш да одиш другаде
              ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• Първоначално публикувано от dudeslav Покажи съобщение
                Ае преди немоех та накарам да идеш у ресторант да пииш каиве па ся нещеш да одиш другаде
                Аа той сигурно неиска да пие кафе ми нещо друго
                Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
                  Аа той сигурно неиска да пие кафе ми нещо друго
                  yesss yesss тааааа ще се събираме или...
                  Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• ехоооо има ли желаещи
                    Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Ем чи ко му и мой да попийнем аз тая вечер пак ше празнувам Ибановден
                      Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• Хубаво се кефите и ми надничате в профилчето,ма аз фанах хемороиди от залепването на задника ми в тая болница.Откат скъсах синджира миналия месец са ми турили волски.
                        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Събиране тая вечер няма да има желаещи нямаааааааа другата седмица дано да сте по дейни
                          Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Диде Цветелинчо май те ядосва И мен отдавна ме подразва с изказванията си
                            Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Comment

• Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
                              Диде Цветелинчо май те ядосва И мен отдавна ме подразва с изказванията си
                              мани го тоя той е толкова смотан че не знае ко иска,за ко се е записал в тоя форум само да се прави на интересен ако сам модератор да сам го изхвърлил отадавна заедно със солташака му hsr
                              Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• абе Дидо ти не спиш ли бе човек?
                                Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
                                Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
                                Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

Working...
                                X