Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• боби аз не мога да разбера ти кво толкова се нервиш аз вчера като писах тук ще се ходи ли на плама никои нищо не каза ... предлагам ти да се замислиш колко готини моменти сме имали от както се запознахме сички алфисти пък ти после прави кактово сметнеш за правилно
    Alfa romeo 145

Comment

• Аз се извинявам за днешното отсъствие ама цял ден правихме на v1mov2 халогенните и неможахме да свършим на време
      Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• аз не сам казал че няма повече да се виждаме просто всички говорят а накрая излиза друга работата един насам друг на някаде ама никои не пише че неска няма да има среща или че има работа и няма да доиде разбираме се че ще пишем в форума ама никои не чете какво пише там и накрая в каилака висят 3-ма глупаци и чакат другите да си праим шоуто с барзите алфи ....ее ама вече без мене
        алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

• абеее пешката катастрофирал..ама нищо му няма http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=31100
          Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Важното че са добре
            Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• Найстина най-важното е че са ок сички ...ба тия 145-ци нещо много се връткат по магисралите
              Alfa romeo 145

Comment

• щот не знаеш 146 кви ги прават
                твойта ако е нестабилна ела да те кача при мене
                Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
                Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
                Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

• Ко стаа шофери.Бобак ако за неделя си навит Стефан с Голфчето е навит за некой старт.Много поздрави на сичкото АЛФА.
                  ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• Първоначално публикувано от dudeslav Покажи съобщение
                    Ко стаа шофери.Бобак ако за неделя си навит Стефан с Голфчето е навит за некой старт.Много поздрави на сичкото АЛФА.
                    Ти да не би да си правиш сметки,без кръчмар.....

ALFA 145 1.6 ТS `97
                    & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

• пе6о навит сам за твоито голфче ама не за неделя ми званни по телефона да се разберем за кога
                      алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

• Има ли напрежение аз от онзи път се надъхах ще хвърля двигател май
                        Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Comment

• Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
                          Има ли напрежение аз от онзи път се надъхах ще хвърля двигател май
                          Де ше го фърлаш да го зема е
                          ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщение
                            пе6о навит сам за твоито голфче ама не за неделя ми званни по телефона да се разберем за кога
                            Немаш грижи.Щеше на кафе да ме изведеш май,....юни?

Comment

• верно бе брато ми ти що не званна утре вече сме на кафе да разказваш
                              алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

• Къде сте.......????Много скучно в тая тема..............!!!!Никви не пишете.....

ALFA 145 1.6 ТS `97
                                & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

Working...
                                X