боби аз не мога да разбера ти кво толкова се нервиш аз вчера като писах тук ще се ходи ли на плама никои нищо не каза ... предлагам ти да се замислиш колко готини моменти сме имали от както се запознахме сички алфисти пък ти после прави кактово сметнеш за правилно
Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка
Collapse
X
-
Аз се извинявам за днешното отсъствие ама цял ден правихме на v1mov2 халогенните и неможахме да свършим на времеAlfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
-
аз не сам казал че няма повече да се виждаме просто всички говорят а накрая излиза друга работата един насам друг на някаде ама никои не пише че неска няма да има среща или че има работа и няма да доиде разбираме се че ще пишем в форума ама никои не чете какво пише там и накрая в каилака висят 3-ма глупаци и чакат другите да си праим шоуто с барзите алфи ....ее ама вече без мене
Comment
-
абеее пешката катастрофирал..ама нищо му няма http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=31100Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от dudeslav Покажи съобщениеКо стаа шофери.Бобак ако за неделя си навит Стефан с Голфчето е навит за некой старт.Много поздрави на сичкото АЛФА.
ALFA 145 1.6 ТS `97 & ALFA 156 1.8 TS '99
Comment
-
Има ли напрежение аз от онзи път се надъхах ще хвърля двигател майAlfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
-
Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщениеИма ли напрежение аз от онзи път се надъхах ще хвърля двигател май
Comment
-
Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщениепе6о навит сам за твоито голфче ама не за неделя ми званни по телефона да се разберем за кога
Comment
Comment