Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• еи Люска,днес ходих до моя човек с джантите да го питам,ама майка му каза че се местят да живеят в Търново и сега бил там,ама той ще си идва през няколко дена така че ще ми се обади като си дойде и ще видим какво има......и да ми пратиш и скайпа си и на мен че го нямам!!!
    ALFA 147 1.6

Comment

• людмиле кат я обуеш днес да звъннеш да пием по едно кафе
      Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• спите ли бре
        Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
          спите ли бре
          Всичко е точно вече ,нови джанти ... всичко е бонбон
          Alfa romeo 145

Comment

• дай снимки де
            Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• видях на люската колата,опа вече трябва да се изразяваме красавицата,с тез джанти си е бонбонче,честито люска мн безаварийни километри
              Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• искам снимкиииии.....!!!!!!!11
                ALFA 147 1.6

Comment

• Първоначално публикувано от HRI100_H Покажи съобщение
                  искам снимкиииии.....!!!!!!!11
                  Няма да ви дам който иска да види да дойде в неделя
                  Alfa romeo 145

Comment

• еми тогава значи тази седмица няма да пропусна,надявам се да имам последователи
                    ALFA 147 1.6

Comment

• Първоначално публикувано от FreeStyler Покажи съобщение
                      Няма да ви дам който иска да види да дойде в неделя
                      Ей ми ти с ко ша додиш уе.Без филтър и залепена кора да не идиш!!Да земиш каки,а пък ние ще ги
                      ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• eeee da vi prebie 4ovek vse 6te e kysno, az taq nedelq misleh da zabegna po 4iflicite, a sega trqbva da premislqm dali da ostana i da napravim edin drag s liuskata....
                        hmmm.... mai shte se hodi tuka gradsko na basein4e i te doftasame s babi4kata da vidim koi shte doide
                        Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
                        Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
                        Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

• Тошко ходи ли до Сф?Аз до неделя съм в Сф и ако идваш се обади.Ако не в неделя на Кайлъка пак да се съберем 5 човека
                          ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• при мене работата е кантар,приятелката има в понеделник рожден ден и може да остана на свищов пък може двамата да дойдем на плевен
                            Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
                              при мене работата е кантар,приятелката има в понеделник рожден ден и може да остана на свищов пък може двамата да дойдем на плевен
                              Елатеее !!
                              Alfa romeo 145

Comment

• Първоначално публикувано от Cardinala Покажи съобщение
                                eeee da vi prebie 4ovek vse 6te e kysno, az taq nedelq misleh da zabegna po 4iflicite, a sega trqbva da premislqm dali da ostana i da napravim edin drag s liuskata....
                                hmmm.... mai shte se hodi tuka gradsko na basein4e i te doftasame s babi4kata da vidim koi shte doide
                                Тоше брат аз бързо вече не карам ... никакви драг-ове
                                Alfa romeo 145

Comment

Working...
                                X