еи Люска,днес ходих до моя човек с джантите да го питам,ама майка му каза че се местят да живеят в Търново и сега бил там,ама той ще си идва през няколко дена така че ще ми се обади като си дойде и ще видим какво има......и да ми пратиш и скайпа си и на мен че го нямам!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщениеспите ли бреAlfa romeo 145
Comment
-
Първоначално публикувано от HRI100_H Покажи съобщениеискам снимкиииии.....!!!!!!!11който иска да види да дойде в неделя
Alfa romeo 145
Comment
-
Първоначално публикувано от FreeStyler Покажи съобщениеНяма да ви дамкойто иска да види да дойде в неделя
Да земиш каки,а пък ние ще ги
Comment
-
eeee da vi prebie 4ovek vse 6te e kysno, az taq nedelq misleh da zabegna po 4iflicite, a sega trqbva da premislqm dali da ostana i da napravim edin drag s liuskata....
hmmm.... mai shte se hodi tuka gradsko na basein4e i te doftasame s babi4kata da vidim koi shte doide
Comment
-
Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщениепри мене работата е кантар,приятелката има в понеделник рожден ден и може да остана на свищов пък може двамата да дойдем на плевенAlfa romeo 145
Comment
-
Първоначално публикувано от Cardinala Покажи съобщениеeeee da vi prebie 4ovek vse 6te e kysno, az taq nedelq misleh da zabegna po 4iflicite, a sega trqbva da premislqm dali da ostana i da napravim edin drag s liuskata....
hmmm.... mai shte se hodi tuka gradsko na basein4e i te doftasame s babi4kata da vidim koi shte doideAlfa romeo 145
Comment
Comment