If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бобака като предлага Шпек да си го яде! Ако не знае как става мога да го науча да се сгъва като йогист Неделя кой е на линия ?
БТК винаги са на линия.И си мери малко приказките щото Бобака ако те набара не стига, че ще ядеш ШПЕК-а ами ще те прекърши както си йогист.Или къфто ще да си там измислен някой си..........
БТК винаги са на линия.И си мери малко приказките щото Бобака ако те набара не стига, че ще ядеш ШПЕК-а ами ще те прекърши както си йогист.Или къфто ще да си там измислен някой си..........
Айде стига с тез заплахи кой кот писал- писал,стига вече глупости,дайте някви идей за утре
Ей,искате ли утре да отскочим до Априлци,едни приятели са там и сигурно утре ще ида да ги видя—ще се радвам още повече ако организираме една хубава алфа колона до там..
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Нищо не казахте за Априлци,ако утре не ида до там ще съм на линия….
Или ако нещо решите за ходене може да ми звъннете че няма да мога да чета във форума утре…
ти адвокат на форума ли си.не забелчзваш ли че посточнно се обаждаш навсякаде без някои да те е питал или писал нещо за теб.просто дразниш с това.нали престанахме с глупостите вече
ти адвокат на форума ли си.не забелчзваш ли че посточнно се обаждаш навсякаде без някои да те е питал или писал нещо за теб.просто дразниш с това.нали престанахме с глупостите вече
аз не съм адвокат на форума ама пешо да не е твой адвокат,че пише вместо теб...това исках да кажа и не помня да съм заплашвал някой че да спирам с глупостите мисля че глупости не пиша и с никой не се заяждам,а някой продължават още да се драчат
ама пешо не пише за тебе нищо защо пак се обаждаш дразниш много и нито е имало заплахи да съм писал асак ща биа или нещо такова просто го нахраних щото и тои непрестава нито има алфа нито е идвал повече от 2 пъти и нито знае за какво си говорим ама си дава мнението за тва съм му писал така а ти след всяко мнение на някои се обаждаш като адвокат престани щото така тия глупави спорове няма да спрат никога и няма да има вече клуб алфа ми ще има клуба на скараните
ама пешо не пише за тебе нищо защо пак се обаждаш дразниш много и нито е имало заплахи да съм писал асак ща биа или нещо такова просто го нахраних щото и тои непрестава нито има алфа нито е идвал повече от 2 пъти и нито знае за какво си говорим ама си дава мнението за тва съм му писал така а ти след всяко мнение на някои се обаждаш като адвокат престани щото така тия глупави спорове няма да спрат никога и няма да има вече клуб алфа ми ще има клуба на скараните
за шпека и аз се базиках нищо не казвам за асака щот той наистина не идва ама прочети пешката ко му е писла,нямаше смисъл от това, оставайте го асака нека си пише глупостите...и немога да разбера ко само ми праите забележка че се обажадам,да не би само аз да пиша тука и май няма забрана за обаждания пиша по темите кат всички останали?аз на никой не съм сърдит,някой ако ми се сърди на мене...
Comment