Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Cardinala Покажи съобщение
    Момчета утре е последната среща от 15:00 и от 28 март минаваме на 17:00 или 18:00!
    Това ще го решим утре, с които дойдат
    Както казах,мен ме няма,така че напишете тук от колко сте решили за да знам кога да ида другата седмица.
    sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

• Как мина срещата имаше ли повече участници.Аз си бачкам,но ме е яд че не можах да дойда и за това реших да питам.Последно от 17.00 ч. ще е от другата седмица.

Comment

• Мдааа
        Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
        Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
        Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

• здравеите има алфа 156 на части. Има всичко 1.8ts с оргинална газова уредба от италия
          има хуваби коли има газарски коли sigpicно наи-маняшките са алфите те са за маняци?????

Comment

• Първоначално публикувано от hestrea6643 Покажи съобщение
            здравеите има алфа 156 на части. Има всичко 1.8ts с оргинална газова уредба от италия
            качи някоя снимка да видим за какво иде реч

Comment

• как
              има хуваби коли има газарски коли sigpicно наи-маняшките са алфите те са за маняци?????

Comment

• Момчета тази вечер ми светна air bag-а!Какви може да са причините.Пробвах и откачих клемата на акумолатора но ядец-пак свети!
                sigpicALFA ROMEO 1.4 BOXER

Comment

• Първоначално публикувано от pisa_misho Покажи съобщение
                  Момчета тази вечер ми светна air bag-а!Какви може да са причините.Пробвах и откачих клемата на акумолатора но ядец-пак свети!
                  Централата на еърбега,или някой кабел е дал фира.Мое предположение е това,някой по-в час със тоците да каже.Пробвай с търсачката в раздел алфа 146.Няма начин да не е писано по темата.И като последен съвет от мен,иди на диагностика.А може и да си караш така,и моята свети,на диагностика стенда не намира изобщо налична еърбег система и си карам така.Като слижа спортен волан и без това ще илиминирам всякъкви еърбеци,даже ще махна и централата .

Comment

• Ходих на диагностика но нищо имало малко грешки и ги изчистиха но тая лампа си свети.Проверих в търсачката но няма никаква информация.Един колега е писал ,че и неговият светнал но въпроса приключва до там.Ако някои разбира да пише.
                    sigpicALFA ROMEO 1.4 BOXER

Comment

• Аз пак ще пропусна сбирката тая седмица,на работа съм.Ще се явя другата неделя.Дано се съберете повече коли.Времето ще е хубаво.

Comment

• Какво стана имаше ли мераклий тая неделя,или обичайните заподозрени.

Comment

• Първоначално публикувано от toshko69 Покажи съобщение
                          Какво стана имаше ли мераклий тая неделя,или обичайните заподозрени.
                          Обичайните заподозрени естествено, даже в намален състав
                          Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
                            Обичайните заподозрени естествено, даже в намален състав
                            Нали.И аз така си помислих.То е имало едни софри,едни села,страшна работа.Тая неделя вече съм на линия.

Comment

• Аз се вейнах до Троянския манастир.Доста Алфи мернах по пътя,включително и плевенски.
                              Някой познава ли се?
                              Attached Files
                              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                                Аз се вейнах до Троянския манастир.Доста Алфи мернах по пътя,включително и плевенски.
                                Някой познава ли се?
                                Мяркал съм я тая алфа по плевенските улици, но според мен собственика и не е от форума.

Comment

Working...
                                X