здравей те честита коледа на всички алфаманяци много здраве и щастие и успехи в живота наздраве
Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка
Collapse
X
-
Колеги да ви информирам и тук че календарите на клуба са готови най после.
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=56201
При желание можете да си поръчате и общо и да си спестите куриерските разходи.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от dobromirski Покажи съобщениеТаз неделя ще има ли някой, та да дойда с мидичката?
sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщениеоффффффффф ти когато поискаш пиши да има сверка че твоита реликва маи още няма нито един старт а само легенди се чуват
Останалите ще сме от агитката.sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Аз точно за това ще карам след вас да не припадна.Просто съм пълен сток в моментаНали се сещаш колко съм бавен .Ми аз преди се пусках с доста коли на много гонки що ли сме се разминали.Ако се върнеш назад в темата дали няма да намериш предложение за сверка с мен ми аз си чакам реда
Last edited by spirit76; d.m.y г., 23:27.
Comment
-
и аз съм сток кажи ми една кола с която имаш стартове пак телефона ми е 0889447433 когато и които иска да мерим съм винаги на разположение целия град знае кажи ми една кола с която имаш старт да видя има ли смисъл да се пускам с твоя стоков фиат
Comment
Comment