Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
    Добър ден, да г'е! Пак съм си в Плевен, обаче не с Алфата . Тва не пречи да се видим, де. Утре в колко часа е срещата?
    Аз предлагам 19:00 и другите да кажат
    Alfa romeo 145

Comment

• и аз ще гледам да доида,и според мен 19 е добреееее
      ALFA 147 1.6

Comment

• и аз съм за 19:00 дано този път да успеем да дойдем с брат ми,че пак сме бачкатори на къщата
        Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• абе Дидо,стига с тая работа,вие да не строите вилно село-само за фенобе на алфа????
          ALFA 147 1.6

Comment

• незнам ко строим ама много бачкане има резултата ще е назима до камината и на лято до барбекюто
            Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• супер звучи,пази едно място на барбекюто,че съм станал голям маистор на скарата и наи вече на парленкитеее...
              ALFA 147 1.6

Comment

• Чух нещо за барбекю Аз предлагам за наказание че изпускат доста срещи да ни поканят някой път на барбекю вие кво ще кажете
                Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
                  Чух нещо за барбекю Аз предлагам за наказание че изпускат доста срещи да ни поканят някой път на барбекю вие кво ще кажете
                  Идеята за барбекю е идеална ,но тряя да отидем да помогнем да го заслужим
                  Alfa romeo 145

Comment

• Срещата беше готина, макар и в намален състав .
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Е щом трябва ще помагаме кво да се прави нали алфаманиаците трябва да са подкрепяме Днес сложих новия блиц мн е як ама май утре ще ходя да го сменям единия че нещо се ебава иначе ще му оскубя на оня 3-те останали косъма
                      Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• Четвъртък или петък може пак да се съберем на Алфа обяд в будапеща,ако имате желание ще се организираме
                        Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
                          Четвъртък или петък може пак да се съберем на Алфа обяд в будапеща,ако имате желание ще се организираме
                          Аз съм за
                          Alfa romeo 145

Comment

• и аз и аз
                            Subaru Impreza WRX STI 350 hp-me4tiii
                            Alfa Romeo 164 Twin Spark super 2.0 148 hp 1995
                            Fiat Punto 1.1 1994

Comment

• Ей на Люската Алфата много върви тва Голфовете за нищо ги няма отнася ги яко засякох го аз как раздава газ
                              Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Comment

• Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
                                Ей на Люската Алфата много върви тва Голфовете за нищо ги няма отнася ги яко засякох го аз как раздава газ
                                то това му е професията на людмил-да раздава газ,тежи му десния крак ко да го праим
                                Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Working...
                                X