Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка
Collapse
X
-
Последно за неделя остава 17,00 часа ?Last edited by zdravko_ss; d.m.y г., 08:35._156_2,4_JTD_136hp_-EX
156 FL 1,9 JTD 115hp "05
Comment
-
От както съм я купил (3 год.), като паля с натиснат съединител нещо тракаше откъм съединителя. Като пусна съединитела тракането изчезваше. До вчера, когато остана, придружено с вибрации. Четох тук там и мисля, че е упорния лагер, който при "дизела" е без помпа и е към 80 лв. Утре ще разбера.
Comment
-
Първоначално публикувано от Vlado A. Покажи съобщениеОт както съм я купил (3 год.), като паля с натиснат съединител нещо тракаше откъм съединителя. Като пусна съединитела тракането изчезваше. До вчера, когато остана, придружено с вибрации. Четох тук там и мисля, че е упорния лагер, който при "дизела" е без помпа и е към 80 лв. Утре ще разбера.
Каква ще е организацията в това гадно време?Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от zdravko_ss Покажи съобщениеДано се прибереш до тогава, но дано го видят и другите, не да идат в 3 и да няма никойсега идвам от кайлъка няма живо пиле. Само аз съм объркалия се идиот
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
Comment