Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тази неделя,сиреч утре вече със сигурност ще се появя.Аз не мога да ти отговоря на въпроса адашче,че съм ходил на срещите от една камара време.
    sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

• Първоначално публикувано от Cardinala Покажи съобщение
      Момчета нови герои няма ли? Да намерите нови попълнения та да се видим лятото като си дойда
      Поздрави от снежна Англия!
      Има има Аз съм сред новите ама не знам дали точно тази неделя ще мога да мина
      Alfa 145 1.4/TS/1997'

Comment

• днес ще има ли някой освен мен
        Алфа 156 2.4 JTD 136 катъра-бивша
        Алфа 145 1,9 JTD - настояща

Comment

• и мен
          _156_2,4_JTD_136hp_-EX
          156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

• вече сме двама ,хайде присъединявайте се че е хубаво времето
            Алфа 156 2.4 JTD 136 катъра-бивша
            Алфа 145 1,9 JTD - настояща

Comment

• Имах желание да дойда,но към 10 ч. реших да сменя крушката на врътката за позицийте на клапите и я смених,но след като започнах да сглобявам установих,че вече не ми работят позицийте,а преди това всичко си беше 6. Допреди малко се сражавах с тия клапи.Нещо стана с тоя блок за управление и така и не успях да го оправя,оставих я разглобена.Утре ще продължаваме битките.

Comment

• Първоначално публикувано от toshko69 Покажи съобщение
                Имах желание да дойда,но към 10 ч. реших да сменя крушката на врътката за позицийте на клапите и я смених,но след като започнах да сглобявам установих,че вече не ми работят позицийте,а преди това всичко си беше 6. Допреди малко се сражавах с тия клапи.Нещо стана с тоя блок за управление и така и не успях да го оправя,оставих я разглобена.Утре ще продължаваме битките.
                Нали още предната неделя спомена, че ти прави проблеми с позиционирането на клапата. Явно и е дошло времето да се отваря.
                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                  Нали още предната неделя спомена, че ти прави проблеми с позиционирането на клапата. Явно и е дошло времето да се отваря.
                  Тя клапата за за вътрешната циркулация пак си припуква от време на време,но сега не иска да си мести другите,а преди да сваля блока за управление си бачкаха.Днес ще ида да си взема друг ел.блок,да пробвам дали ще тръгне.

Comment

• DRUGATA SE DMICA SHTE DOIDA
                    има хуваби коли има газарски коли sigpicно наи-маняшките са алфите те са за маняци?????

Comment

• Първоначално публикувано от hestrea6643 Покажи съобщение
                      DRUGATA SE DMICA SHTE DOIDA
                      Не се кани от далеко, че ще докараш някоя метилица
                      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Момчета какво ще кажете за тази неделя? (3-ти)
                        Само че, ако може малко по-рано да се съберем, например 13 или 14 часа, че ще пътувам после?
                        sigpic Обичам кифли!

Comment

• Не знам дали ще можем да се съберем по рано, повечето не следят форума редовно и едва ли ще видят какво сме се разбрали, пък и аз съм до 14,00 на работа.Кофти се получава, че ще трябва да пътуваш по късно.
                          _156_2,4_JTD_136hp_-EX
                          156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

• Аз за това писах по-от рано, с надеждата да го видят повече хора. Към колко най-рано ви е възможно, пък в краен случай ще се видим само за малко
                            sigpic Обичам кифли!

Comment

• Може да мина и аз
                              156 SW 1.9JTD 110ph

Comment

• Аз след 14,30 съм свободен, да кажат другите дали ще можем да се съберем по рано тази неделя или остава както обикновено.
                                _156_2,4_JTD_136hp_-EX
                                156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

Working...
                                X