Тази неделя,сиреч утре вече със сигурност ще се появя.Аз не мога да ти отговоря на въпроса адашче,че съм ходил на срещите от една камара време.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Cardinala Покажи съобщениеМомчета нови герои няма ли? Да намерите нови попълнения та да се видим лятото като си дойда
Поздрави от снежна Англия!Alfa 145 1.4/TS/1997'
Comment
-
Имах желание да дойда,но към 10 ч. реших да сменя крушката на врътката за позицийте на клапите и я смених,но след като започнах да сглобявам установих,че вече не ми работят позицийте,а преди това всичко си беше 6. Допреди малко се сражавах с тия клапи.Нещо стана с тоя блок за управление и така и не успях да го оправя,оставих я разглобена.Утре ще продължаваме битките.sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Първоначално публикувано от toshko69 Покажи съобщениеИмах желание да дойда,но към 10 ч. реших да сменя крушката на врътката за позицийте на клапите и я смених,но след като започнах да сглобявам установих,че вече не ми работят позицийте,а преди това всичко си беше 6. Допреди малко се сражавах с тия клапи.Нещо стана с тоя блок за управление и така и не успях да го оправя,оставих я разглобена.Утре ще продължаваме битките.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеНали още предната неделя спомена, че ти прави проблеми с позиционирането на клапата. Явно и е дошло времето да се отваря.sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Първоначално публикувано от hestrea6643 Покажи съобщениеDRUGATA SE DMICA SHTE DOIDAAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment