Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• днес трябва да сме на линия повечко хора май ще имаме гост от варна или гости незнам
    Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• 29.06.2008
      ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• Много готинка среща стана и снимките са много хубави специални поздрави на колегите от варна
        Alfa romeo 145

Comment

• ето снимки и от мен
          Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• ето и още снимчици от мен.....
            ALFA 147 1.6

Comment

• Ице направи си избил рибата с тия снимки браво браво
              Alfa romeo 145

Comment

• каква хубава колона сме направили
                Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Момчета, благодаря ви за приятното прекарване!
                  Хайде и от Варненския плевенчанин някои снимки
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                  Opel Calibra 2.0 (бивша - вече е на сина ми)

Comment

• Ако някой от вас ще идва към Варна, обадете ми се (0888 205 719). Ако няма Варнеска среща, поне ще можем да отидем в една от нашите бирарии. Пък може и да се поразходим наоколо (ако съм в БГ)...
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                    Opel Calibra 2.0 (бивша - вече е на сина ми)

Comment

• Първоначално публикувано от Каз Свилен
                      Ако някой от вас ще идва към Варна, обадете ми се (0888 205 719). Ако няма Варнеска среща, поне ще можем да отидем в една от нашите бирарии. Пък може и да се поразходим наоколо (ако съм в БГ)...
                      Пак заповядайте ! Ако имам път към Варна непременно ще звънна еднин телефона да пием по 10-20 бири и да си поговорим сладко за автомобилите поздрави и браво за хубавите снимки
                      Alfa romeo 145

Comment

• Благодарим за хубавите думи и снимки,ако имаме път кам Варна непременно ще звъннем ,а Людмиле кви са тия количества бири дет ще ги пиеш ти ще уплашиш хората бе
                        Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от didiod
                          Благодарим за хубавите думи и снимки,ако имаме път кам Варна непременно ще звъннем ,а Людмиле кви са тия количества бири дет ще ги пиеш ти ще уплашиш хората бе
                          Няма как в тия жеги бирата ми е спасението Дидо ти кога тругваше към Турция ?
                          Alfa romeo 145

Comment

• в четвъртак за София в петък за Турция и май ще пропусна 2 срещи но ще се оглеждам за турски алфи и ще снимам местни сектанти
                            Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Тая неделя очаквайте един софийски плевенчанин ! Дано тоя път колата да не покаже характер и да се появя с нея!
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Аз съм на линия и мисля този път да поразтъпча на бащата печката.Людмиле ще взема една каса бира да се разхладим от непоносимата жега.Аз съм навит да направим един пикник някъде да хапнем и пиинем по една каса бира. :P
                                145 1.6Boxer 8V-LPG

Comment

Working...
                                X