Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• аз ще се ввръщам със сигурност събота след обяд след феста де
    алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

• Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщение
      аз ще се ввръщам със сигурност събота след обяд след феста де
      ами заедно сме
      Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• АЙДЕее на фестааа кво прайте бойс ако искате да направим едно кафенце за последни уточнения
        Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
          АЙДЕее на фестааа кво прайте бойс ако искате да направим едно кафенце за последни уточнения
          Утре ще се разберем за кафе аз ще ти звънна Митак
          Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• ей ако има някакви промени в часа или мястото на трагване пишете защото нямам никво свободно време и няма да можем да се видим---освен ако не дойдете вие
            ПОЗДРАВИИИИ.....!!!!!
            ALFA 147 1.6

Comment

• има едно момче с ФИАТ кандидат евентулно да пътува с нас към феста ама още нз
              Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
                има едно момче с ФИАТ кандидат евентулно да пътува с нас към феста ама още нз
                Приемаме го с отворени обятия
                Alfa romeo 145

Comment

• Ииии кви сме чисти сега
                  Alfa romeo 145

Comment

• Първоначално публикувано от FreeStyler Покажи съобщение
                    Ииии кви сме чисти сега
                    охоо кво приказваш аз и вътре лъсках направоо светии ама като гледам май до утре може и да се изцапа
                    Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Comment

• утре съм с двама пасажера щото оня пич с фиата нещо прееба нещата пък момчето дето щеше да патува с него много се е надъхало и ще го взема с мен Няма да мога да спя тая нощ от вълнение
                      Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Comment

• еййййййй аз съм тука искам снимките на митакатой къде е ей митак ставй
                        Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Нулева активност след феста от плевенски отбор
                          Alfa romeo 145

Comment

• в следствие на тежко и уморително патуване и зашеметеност от бесните машини на Нео и БоБо
                            Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• и аз съм тук,искам да се извиня на групата за пребирането ама трябваше да се прибера по бързо--ИКОНОМИЯТА НА ВРЪЩАНЕ БЕШЕ КАТО НА ОТИВАНЕ--ама поне имах време да се изкъпя преди работа
                              ALFA 147 1.6

Comment

• Днес голям проблем с тия снимки Ако имате снимки пращайте дайте да видим нещо интересно
                                Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Comment

Working...
                                X