Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dudeslav Покажи съобщение
    МНОГО ЗАКЪСНЯ
    е чак пък много...недей сега да дребнавиш за 5 мин..ама ще му наложим глоба
    Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• каде сте се събирали на менен никои не зжанна ще се расардиа и ще трябва яко почерпка да има после
      алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

• Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщение
        каде сте се събирали на менен никои не зжанна ще се расардиа и ще трябва яко почерпка да има после
        Много станаха почерпките и май работата отива към Банкет
        Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Направо трябва да си е банкет давайте да мислим една дата и да го правим няма да се цепим от другите колеги всички ще празнуват
          Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
            Направо трябва да си е банкет давайте да мислим една дата и да го правим няма да се цепим от другите колеги всички ще празнуват
            аз предлагам на 26 или на 29 ама само ако се съберем повечко хора
            Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
              аз предлагам на 26 или на 29 ама само ако се съберем повечко хора
              26-27 си е оферта да чуем другите има ли желаещи ама доколкото знам ще има пияници
              Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• аз няма да мога да участвам на 27,28-със сигурност на 26-може ама вие трябва да дойдете при мен,другата дата която за сега сигурно ще мога е 29,Ако решите нещо за тези дати пишете.....Ааа от днес съм вече и аз със зимни гуми 17-ки MICHELIN 225/45 PILOT ALPIN......БОБИ тези дни ще ти звънна за автоматите да се разберем!!!
                ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ...
                ALFA 147 1.6

Comment

• Първоначално публикувано от HRI100_H Покажи съобщение
                  аз няма да мога да участвам на 27,28-със сигурност на 26-може ама вие трябва да дойдете при мен,другата дата която за сега сигурно ще мога е 29,Ако решите нещо за тези дати пишете.....Ааа от днес съм вече и аз със зимни гуми 17-ки MICHELIN 225/45 PILOT ALPIN......БОБИ тези дни ще ти звънна за автоматите да се разберем!!!
                  ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ...
                  честито за зимните гуми ще почерпиш една трушия и греяна ракия а иначе датите върху който трябва да мислим са 26 и 29 аз мисля че 29 ще е най-удобно щот на 26 още ще има хора който няма да са се прибрали в града...така че дайте в неделя да обсъдим за 29
                  Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• За мен няма значение когато кажете Вчера забравих да ви кажа че ще имаме нов ЧЛЕН моя пр. си взе една красавица мн запазена .... Да му е честите че той отдавна чете ама непише
                    Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Comment

• Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
                      За мен няма значение когато кажете Вчера забравих да ви кажа че ще имаме нов ЧЛЕН моя пр. си взе една красавица мн запазена .... Да му е честите че той отдавна чете ама непише
                      Честито викай го на банкета
                      Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• кога ще е банкета и в будапеща ли ще е
                        алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

• Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщение
                          кога ще е банкета и в будапеща ли ще е
                          само ако ицо ни направи някакво намаление
                          Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Последно 29 нали
                            Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Comment

• Весела коледа колеги,живи и здрави и нека само с усмивка да си карате хубавите коли
                              Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Весела коледа и от мен Здраве, Щастие и Късмет И до следващата коледа всички с по едно ГТА ама 3.2 да е
                                Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Comment

Working...
                                X