Кога ша са сбирате ве народе
Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка
Collapse
X
-
Ще има ли днес някакви жертви или и вие сте снощниAlfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
-
ХАХА чожек тая седмица пропуснахте моя блок ама другата ви предлагам вместо да биете път до кайлъка направо да доидете на паркинга и дапочнете да надувате тромбите217 е блока до кафe COLOR
заповядайте няма да ви върна
Comment
-
Аве у нас няма как да ви сбера ама Колора е голям и има място за всичкиТака чв няма проблем да са сберем
А като се отопли малко ще има място и за повече алфисти
ще можем да сядаме отвън :П
Comment
-
Това със задните части как трябва да го разбирамеAlfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
-
Първоначално публикувано от HRI100_H Покажи съобщениеИ аз да се включа че от този фитнесне ми остават сили да натискам копчетата на клавиатурата,И ако чуете ЗВУК ОТ РЕАКТИВЕН ДВИГАТЕЛ не гледаите вече нагоре
–Най вероятно идвам отнякаде
А с фитнеса внимавай че и ти ще станеш як като Людмил и ще се чудим какво да правим с 2ма култористи
Той за това не идва вече сигурно неможе да се качи в Алфата от мусколи
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Comment
-
Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщениеМного зарибява твоята 'бръмчилка'А с фитнеса внимавай че и ти ще станеш як като Людмил и ще се чудим какво да правим с 2ма култористи
Той за това не идва вече сигурно неможе да се качи в Алфата от мусколи
ПОЗДРАВИ на Сички
Alfa romeo 145
Comment
-
Не думай че ми се реве с това зареждане последно време посещавам Лукойл-а че си извадих карта и съм доволен от горивото На теб ти е близко що не пробваш дали ще ти харесаAlfa Romeo 156 2.0 T.S
Comment
-
Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщениеНе думай че ми се реве с това зареждане последно време посещавам Лукойл-а че си извадих карта и съм доволен от горивото На теб ти е близко що не пробваш дали ще ти харесаАlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
-
На екото е готино горивото ако говорим за горива.За звуци не ми са говори че фиатчето нема глас още. А на алфата на дъртия като и махнеш последното гърне става ненормална. Направете го и вии , доволни ша останити
Comment
Comment