If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На екото е готино горивото ако говорим за горива.За звуци не ми са говори че фиатчето нема глас още. А на алфата на дъртия като и махнеш последното гърне става ненормална. Направете го и вии , доволни ша останити
яко ама италиянеца го е сложил нали за кво да го сваляме
аз на мойта имам една пробка преди катализатора и като я сваля пак си реве суперско
Каква е тая пробка да не ти е ламбдасондата това
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
че то от тая ламбда сонда па кол ко да излиза 4е да има 4ак и сила да реве? Тя не е толкова голяма. БТВ народе аре да дрифтове някаде 4е снега е суперски
Subaru Impreza WRX STI 350 hp-me4tiii
Alfa Romeo 164 Twin Spark super 2.0 148 hp 1995
Fiat Punto 1.1 1994
Махни я пак за неделната сбирка и ша дойда да чуя.
Аве хора вии в неделя каде изчезнахте ? аз тругнах с фиатката и очаквах че сте след мен ма никви ви няма
Fiat Punto 1.1 1994
Людмиля не си ли излязал някаде на дрифтове още? Кво чакаш да са стопи снега ли ?
Аре утре ако има някои свободен да са обажда да варим да са попързаляме
Fiat Punto 1.1 1994
Comment