И при нас не е на 100 % ....защото с dudeslav и колегата cardinala умувамв да си направим един мини пролетен събор на палатки.... Щяхме да го предложим на колегите днес,но никой не се появи......
Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеКолеги на 8 и 9 Май ще съм в Плевен, че имам да свърша някой спешни лични делаРеших да съчетая ходенето и със слагане на фолио при колегата to6ko69...Та, ако има някой свободен тия дни (8-9.05) да се запознаем и да пием по нещо
Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщениеДовечера към 5 някой заблуден дали ще има на кайлъка?sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Колеги...ще има ли някой който ще ходи на Трявна...????
Ако има желаещи от тези които няма да ходят,организираме барбекЮ в Рибарица с преспиване (палатка) и напиване на 9 и 10.май.....Ние ще сме там...( Аз,dudeslav,cardinalа + една,която доведе)....
Още се колебаем дали да е на Рибарица или на Чернелка .... !!!!
ALFA 145 1.6 ТS `97 & ALFA 156 1.8 TS '99
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеКолеги на 8 и 9 Май ще съм в Плевен, че имам да свърша някой спешни лични делаРеших да съчетая ходенето и със слагане на фолио при колегата to6ko69...Та, ако има някой свободен тия дни (8-9.05) да се запознаем и да пием по нещо
Comment
-
Първоначално публикувано от dudeslav Покажи съобщениеНа 08.05. след 17.00 съм свободен, ако искаш звъни-0878511911/0897511911/0885930277 - Петър.А на 09.05. ако не вали сме семейно на палатки с CARDINALA , който иска да заповяда.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Cardinala Покажи съобщениеСемейно ще ходите Вие, а пък аз ще ходя по мъжки с гаджето...и защо съм с главни букви???На лепенката да не си с малки букви е ???
ALFA 145 1.6 ТS `97 & ALFA 156 1.8 TS '99
Comment
-
Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщениекъде сте беsigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Плевенската група много несериозни станахтеAlfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
Comment