If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
07-08.03.2009 - Дрифт, Тайм атак и тунинг - Калояново
Това са доста добри времена за 1.4 двигател като се има в предвид колко коли с доста повече кончета под капака и доста по-големи двигатели не можаха даже да се доближат до тези времена. Пожелавам ти и за напред да продължаваш в същия дух .
Станах 4-ти което за това с което карах и това с което караха конкурентите е просто невероятно...
1-во място Емо 1net - Черна хонда сивик зелени джанти
2-ро място Митко 3000 - сиво хачироко ae86
3-то място Росен Rezina - Бялото Пежо 106 Рали с 13"-ки
4-то място АЗ kocta -черна Алфа 145 с LowBudgetPerformance™ и ProMod стикери.
Всеки който е по-навътре знае на конкурентите колите какви са що са и ще си направи равносметката,че 4-то място е един голям подвиг за почти сток 1.4-тс с изтъркани гуми с дот 04
Мерси много за подкрепата и снимките... всичките си ги пазя и им се радвам като невидял... най-смешното ми беше голямия брой хора който идваха да ме питат с какъв двигател била алфата и коментарите в публиката ,че била 2.0Ts с валове и незнам си какво Поне на звук го докарваше а?
Станах 4-ти което за това с което карах и това с което караха конкурентите е просто невероятно...
1-во място Емо 1net - Черна хонда сивик зелени джанти
2-ро място Митко 3000 - сиво хачироко ae86
3-то място Росен Rezina - Бялото Пежо 106 Рали с 13"-ки
4-то място АЗ kocta -черна Алфа 145 с LowBudgetPerformance™ и ProMod стикери.
Всеки който е по-навътре знае на конкурентите колите какви са що са и ще си направи равносметката,че 4-то място е един голям подвиг за почти сток 1.4-тс с изтъркани гуми с дот 04
Мерси много за подкрепата и снимките... всичките си ги пазя и им се радвам като невидял... най-смешното ми беше голямия брой хора който идваха да ме питат с какъв двигател била алфата и коментарите в публиката ,че била 2.0Ts с валове и незнам си какво Поне на звук го докарваше а?
Kosta, си е откачен от преди тва... Вартбург Турбо на кой ще се наеме!? Но то си е и до умения, все пак е 1.4т.с.!!! Евала!
145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top Lancia Dedra 200016
Мислих тази събота и неделя да отскоча пак да покарам на калояново ама си дадох почивка.Все пак другата събота и неделя сме на Плевен за 2-ри кръг...
Трупаме точки Ако провървят нещата евентуално ще съм и с 2 слика отпред.
Вие ка кизаклрахте на итал збирката?
Има и Sex бонус към сликовете?
Тука изрових единственото клипче на алфичката от 1-вите тренировки когат разучавах пистата и ме използваха за такси
И малко снимки от мероприятието... http://www.kocta.snimka.bg/album.php...2&pid=11098575
Не0 брат ти на плевен ще идваш ли?
Има и Sex бонус към сликовете?
Тука изрових единственото клипче на алфичката от 1-вите тренировки когат разучавах пистата и ме използваха за такси
И малко снимки от мероприятието... http://www.kocta.snimka.bg/album.php...2&pid=11098575
Не0 брат ти на плевен ще идваш ли?
Колега, днес те гледах на Плевен и честно казано много ми хареса как караше автомобила си!!! Останах очарован!!!
Comment