Първоначално публикувано от MainaCore
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тръгване за тракдея?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеКолеги,няма ли да е по-разумно и по полезно,вместо да мислите за банички и боза,да ни посрещтнете с такива на входовете на Фелибето и да идеме заедно.Това е във вашия регион и е редно да помислите за останалите.Някой може и да се обърка.Първоначално публикувано от MainaCore Покажи съобщениеКолега с удоволствие, но вие въобще няма да влизате в Пловдив, ако искате може някой да ви чака на с. Труд, което е първото село след магистралата.
Там е малко тясно и нямам идея къде може да се чакаме.
Аз съм готов да зарежа баничките и да чакам хората
После ще прегледам темите да видя кой кога пристига.
Comment
-
Тази вечер на Италито ще го уточним със сигурност. И по-късно вечерта ще пиша къде, кой какво!!!
ПС: Кажете на купетата и те да се съберат!1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от mufa_bg Покажи съобщениеПичове Фиат Браво клуб Пловдив се сабираме на лукойла преди ален мак.Ако искате минете да се саберем и да продължаваме това ще е 8:10 някаде.
Предлагам след това да спрем на пазара в с. Труд, защото е по-широчко там и да изчакаме от другите градове хората. По късно ще пусна карта с мястото и реда на тръгване и кой къде чака!Fiat Tipo - Series 6000 <<149C2.046>> + momo pack
Alfa145 16V TS <<AR67601>> + momo pack, RossoCorsa
Comment
-
Чудесен план.
Браво!
Дано и хората от другите градове хвърлят по едно око.
Comment
-
Първоначално публикувано от BlueStorm Покажи съобщениеТо така...
... ама аз мисля и за дизелите!
Не сме всички с бензинови коли, та затова поне един час предварение!?Аз като съм с дизел мисля още на 21-ви да тръгна,че да стигна навреме
!
Идеята до 8:15 да се съберем на Вектата след Ален Мак е добра
Comment
-
Аз имам 1 въпрос..пътуването сутринта вече го организирахме.А вечерта след феста някъде ще се събираме ли,например Стария хан или ще е пропуснем тази част...Alfa Romeo 156 SW`05 1.9 JTD m-jet ,150 hp ++
Fiat Punto`98 1.7 TD,69 hp
Alfa Romeo 156`98 1.6 TS ,120 hp-ex
sigpic
Comment
-
-
Първоначално публикувано от BUH Покажи съобщениеВечерта Фиат сектата сме се разбрали да се наплющим в дискотечница "Сувенир" всеки е добре дошъл
относно плана на Жорката(BlueStorm):
Comment
-
Koлеги, какъв е тоя trackday, някакво състезание ли ще е това? И всеки ли може да присъства или само официални членове на клуба?
Comment
-
Първоначално публикувано от kritika Покажи съобщениение от алфа сектата сме много заспали и нищо няма да организираме,нека да ви е яд
Алфа...всичко друго е компромис!
http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от Nyte Покажи съобщениеKoлеги, какъв е тоя trackday, някакво състезание ли ще е това? И всеки ли може да присъства или само официални членове на клуба?
Присъства и участва всеки, който има желание.
Comment
Comment