Първоначално публикувано от INTEGRALE
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Пловдив
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от DeathbringerПуу да му се не види на нито една среща не мога да дойда поне да се запознаем да видя 19 годишен ще се впише ли в картинкатаВ сряда съм на работа вечерно време и няма как, а тая неделя съм от 15:00 и докато дойда ще трябва да си ходя, затова няма смисъл да се разкарвам
то аз съм на 18 ... само 1 път съм ходил ... не отнема толкоз време
Аlfa Romeo 156 1,8 TS
Fiat Bravo - 1,6
Hyundai i20 - 1,2
Comment
-
Първоначално публикувано от blank_jackе глупости ела дето аз съм на 18 ... само 1 път съм ходил ... не отнема толкоз време
Аз предлагам, след като се съберем да отскочим всички или поне тези които имат желание и възможност до калояново, пък може и да тестваме италианските машини (на времето)
Alfa Romeo 75 1.8
Comment
-
[quote=Lame_0ne]Първоначално публикувано от "blank_jack":1anmyqhnе глупости ела дето аз съм на 18 ... само 1 път съм ходил ... не отнема толкоз време
Аз предлагам, след като се съберем да отскочим всички или поне тези които имат желание и възможност до калояново, пък може и да тестваме италианските машини (на времето)
[/quote:1anmyqhn]
взе ми думите от устатаАlfa Romeo 156 1,8 TS
Fiat Bravo - 1,6
Hyundai i20 - 1,2
Comment
-
[quote=Lame_0ne]Първоначално публикувано от "blank_jack":2rtknthgе глупости ела дето аз съм на 18 ... само 1 път съм ходил ... не отнема толкоз време
[/quote:2rtknthg]
И на мен ми харесва идеята за КалояновоAlfa Romeo 166 2,4 JTD
Comment
-
Приятели здравейте!
От 20 дена карам една алфа 146 и съм направо влюбен в нея.До сега само съм чел различните теми във форумите и за първи път събирам смелост да пиша.Надявам се че няма промени за срещата тази Неделя (на полигона на гребната база от 13,30ч нали така?). Очаквам с нетърпение да се запознаем
P.S. Въоръжете се със търпение защото имам 1000+ въпроси които искам да задам на по-опитните от васstgr,Alfa Romeo 146 1.4 16V T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от stgrПриятели здравейте!
От 20 дена карам една алфа 146 и съм направо влюбен в нея.До сега само съм чел различните теми във форумите и за първи път събирам смелост да пиша.Надявам се че няма промени за срещата тази Неделя (на полигона на гребната база от 13,30ч нали така?). Очаквам с нетърпение да се запознаем
P.S. Въоръжете се със търпение защото имам 1000+ въпроси които искам да задам на по-опитните от васЧестито колега!!! Безпроблемно да си я джиткаш и често да идваш на срещи
Comment
-
Първоначално публикувано от val_mcraeУтре 01.04. среща ще има ли? Питам, че времето е малко дъждовно и да знам дали да не се разхождам напразно до Пловдив?)
Аlfa Romeo 156 1,8 TS
Fiat Bravo - 1,6
Hyundai i20 - 1,2
Comment
-
Аз нямах предвид, че няма смисъл да идвам защото съм на 19, ами защото много малко време ще мога да останаКакто и да е явно някой друг път ще се запознаем. Между другото някои от хората по снимките ги мяркам от време на време в кауфланд (там работя)
00' Alfa Romeo 156 2.4 JTD 136 к.с.
97' Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 к.с.
ex. 95' Alfa Romeo 155 2.0 TS 150 к.с.; 97' Alfa Romeo 146 1.4 TS 103 к.с.; 95' FIAT TIPO "Mania" 1.6 i.e. 75 к.с.
Comment
Comment