Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Пловдив

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от INTEGRALE Покажи съобщение
    1. Чели сте всички постовете на Критика и всички си го знаят какъв е. Човека обича да се шегува и то не само във форума. Може да е от скоро, но е истински фен и прави много за другите /не само виртуално/. НЕ МУ СЕ ВПРЯГАЙТЕ!!!
    Ами не бих се впрягал, ако не беше толкова много залитнал - той си знае накъде и защо ... И не съм само аз засегнат.

Първоначално публикувано от INTEGRALE Покажи съобщение
    Алфа Юзър и твоето отношение към "всички са еди какви си" не беше коректно.
    Аз се извиних публично на всички засегнати без вина, защото най-малкото аз имам намерение форума да се превръща в арена за лични конфликти и т.н. простотии - както каза колегата Di-Stefano, тук съм много отдавна - от самото начало - за да си позволявам непристойно поведение.

Първоначално публикувано от INTEGRALE Покажи съобщение
    4. Защо не вземете Пазарджик да ни дойдете на гости, че да се разберем на една хубава маса
    Това вече е едно стойностно предложение ! Мисля, че този разговор няма повече основание за развитие. Пак казвам - извинявам се на всички засегнати без причина, дори се извинявам и на засегнатите с причина Важното е да се поддържа добър тон тук и всички да бъдем като едно голямо семейство !
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Аз от Емо само хубави неща съм видял - настроение и тънки части не виждам, какво толкова е станало, бичете си айляка живота продължава.

ПС:Алeкс ела на някоя от срещите имаме нови идеи, които може да ти допаднат
      1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
      1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
      2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

• zdraveite vsichki shte se radvam ako otnovo se saberem i si napravim shou kato minalata nedelq
        Alfa Romeo 155 2.0 T.SPARK 8v Bivsha
        Alfa Romeo 33 1.7 Boxer 8v Bivsha
        Alfa Romeo 33 1.4 Boxer Bivsha
        Alfa Romeo Giulietta 2.0 8v - Bivsha

Comment

• Бързо и поред на номерата.

За колегата по-горе - добре дошъл във форума :
          И съответно : правилата

1.4 Да пише на кирилица. Форумът на Клуба е български и официалният език и писменост на него са българските. Явни демонстрации на нежелание да се улеснява комуникацията във форума ще се смятат за “неуважение към останалите участници”. Постове на участници, които отказват да пишат на кирилица, ще бъдат редактирани или отстранявани.

Казах ви - прочетете правилата на форума.
          Много се радвам че Критика- е толкова чудесен и изгарящ от желание да помага, с още по-прекрасно чувство за хумор и прочие. Казахте да му погледна посовете и да се убедя в това - направих го.Еми да от 35 поста 6 на маймуница. Наживо може да е супер но във форума според правилата – НЕ е.
          Съжалявам че нямам възможност да познавам наживо всички които пишат тук, така че съм принуден да си градя мнение по това което пишете.

Относно колегите който ме съветват да си променя мнението и да премисля – 2 те предупреждения са наложени за съесем конкретни нарушения на правилата на форума

И понеже явно „защитниците“ също не сте чели правилата направо ще ви го ги дам наготово.

2.7 Контакти с модератори и администратори, както и коментари по минали действия на модератори или администратори, пoтребителите извършват изключително по e-mail, с Private Message или само на определено за целта място във форума.

Е сега да почна и за това ли да маркирам нарушения ?
          J
          Из „кодекса„ на МВР – Колкото и да е добър човек – параграф винаги ще се намери.
          И при нас е така J

Е хайде - и умната , пък може и русата.
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Първоначално публикувано от ONCHO_S_ALFATA Покажи съобщение
            zdraveite vsichki shte se radvam ako otnovo se saberem i si napravim shou kato minalata nedelq
            Ти къде се затри ей))жив ли си ?Значи алфичките си те глождат и тва си е

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
            Втора национална среща на 155

Comment

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
              Бързо и поред на номерата.

За колегата по-горе - добре дошъл във форума :
              И съответно : правилата

1.4 Да пише на кирилица. Форумът на Клуба е български и официалният език и писменост на него са българските. Явни демонстрации на нежелание да се улеснява комуникацията във форума ще се смятат за “неуважение към останалите участници”. Постове на участници, които отказват да пишат на кирилица, ще бъдат редактирани или отстранявани.

Казах ви - прочетете правилата на форума.
              Много се радвам че Критика- е толкова чудесен и изгарящ от желание да помага, с още по-прекрасно чувство за хумор и прочие. Казахте да му погледна посовете и да се убедя в това - направих го.Еми да от 35 поста 6 на маймуница. Наживо може да е супер но във форума според правилата – НЕ е.
              Съжалявам че нямам възможност да познавам наживо всички които пишат тук, така че съм принуден да си градя мнение по това което пишете.

Относно колегите който ме съветват да си променя мнението и да премисля – 2 те предупреждения са наложени за съесем конкретни нарушения на правилата на форума

И понеже явно „защитниците“ също не сте чели правилата направо ще ви го ги дам наготово.

2.7 Контакти с модератори и администратори, както и коментари по минали действия на модератори или администратори, пoтребителите извършват изключително по e-mail, с Private Message или само на определено за целта място във форума.

Е сега да почна и за това ли да маркирам нарушения ?
              J
              Из „кодекса„ на МВР – Колкото и да е добър човек – параграф винаги ще се намери.
              И при нас е така J

Е хайде - и умната , пък може и русата.
              Колега pr_00f подозирам, че и ти се намесваш в тази тема по лична молба на засегнат в спора!
              Не си принуден да си градиш мнение за когото и да е било, затова ни има нас модераторите на отделните раздели. Познаваме се с хората лично и съответно можем да решим проблемите като поговорим с тях, а не да се правим на много властни пред компа, позовавайки се на правилата, които съгласи се с мен не винаги се спазват стриктно. ТРЯБВА да се спазват правилата. Съгласен съм, НО не с лошото. Аз се наемам да реша проблемите с неспазването на правилата от критика! И ти гарантирам, че моят начин ще е по-ефикасен.
              Мисля, че изтрих достатъчно. Съжалявам за закъснението, но си имах други проблеми.
              Всички се извиниха и считам, че от тук нататък до такива глупости няма да се стига.
              FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
              LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
              LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
              LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
              ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
              LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

• момчета и момичета много се иэвинявам не се съобразих за кирилицата няма да се повтори

Comment

• а по повод Миленка какво да ти кажа пак съм в играта

Comment

• Първоначално публикувано от ONCHO_S_ALFATA Покажи съобщение
                    а по повод Миленка какво да ти кажа пак съм в играта
                    Само така, да не излизаш от играта изобщо

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                    Втора национална среща на 155

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                      Ами не бих се впрягал, ако не беше толкова много залитнал - той си знае накъде и защо ... И не съм само аз засегнат.

Аз се извиних публично на всички засегнати без вина, защото най-малкото аз имам намерение форума да се превръща в арена за лични конфликти и т.н. простотии - както каза колегата Di-Stefano, тук съм много отдавна - от самото начало - за да си позволявам непристойно поведение.

Това вече е едно стойностно предложение ! Мисля, че този разговор няма повече основание за развитие. Пак казвам - извинявам се на всички засегнати без причина, дори се извинявам и на засегнатите с причина Важното е да се поддържа добър тон тук и всички да бъдем като едно голямо семейство !
                      пиша в черно защото съм в траур[ ООF ме смъмри] ! Колега юзър ( пиша го на български нали знаете,той всичко вижда ), как един път в твоите писания-речи не спря да се изтъкваш ,аз това, аз онова, аз съм наи-стария,аз се извинявам ,аз поддържам добър тон,остави нешто и за нас,не залитам заштото изобщо не пия а че се занасям по жени,,това ми е хоби,ако това имаш предвит-ама то трудно се разбира винаги пишеш с недомлавки,на ли знаеш кои пише така ,,този които има задни мисли,,,
                      първо плюеш,
                      второ критикуваш,
                      трето най-отворения,най разбиращ
                      спри се бе ПРЕДЛОЖЕНИЕ ,,,,,МИНИ ПРЕЗ МАГАЗИНА ДА СЕ ВИДИМ,,,ако незнаеш каде е питаи някои,,ЖОРЕТО BlueStorm тои щети каже , щтях да пиша оште да не кажете че ставам груп , а аз съм толково добър, аз съм и съм все съм, хайде чао и извинявайте ако съм засегнал някой ,кои аз ли - неможе да бъде,,чао обичам Ви

Послепис: ВСИЧКИ ОБИДЕНИ В НЕДЕЛЯ ДА ЗАПОВЯДАТ НА СРЕЩАТА ДА ПОЧЕРПЯ!
                      Last edited by kritika; d.m.y г., 12:36.

Comment

• В неделя имало ли е среща на стадиона? Снимки има ли?
                        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                          В неделя имало ли е среща на стадиона? Снимки има ли?
                          Точно такива неща трябва да се пишат в тази тема
                          Радвам се, че нещата си дойдоха на мястото
                          Среща имаше, но толкова скромна, че направо... Но си имаше и причина да е така /разходаката до Чудните мостове/. Тази неделя всички на линия
                          FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
                          LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
                          LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
                          LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
                          ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
                          LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

• Ако рибата не кълве ще дода и Аз
                            Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                            159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                            NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
                              Ако рибата не кълве ще дода и Аз
                              По добре ела - пък риба ще купим от магазина
                              146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic

Comment

• Ей неска пак неможах да дойда на Италито ай в неделя вече ще се видим, че от една седмица не съм ви виждал и зехте да ми домъчнявате
                                landikar
                                Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Working...
                                X