Първоначално публикувано от Balagan
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Пловдив
Collapse
X
-
Дамм , настъргани ще са.
От полирането се отказах защото иска адски много време, а и така просто съм по-близо до алуминия имам чувство
И най-якото е, че под различен ъгъл алуминия лъска по различен начин
Едно огромно БЛАГОДАРЯ на Гено (sp_romeo1) за старанието и грижите, които полага по колата ми за да бъде това, което е!
Comment
-
-
Майтапа настрана ама изглеждат много добре
Comment
-
Първоначално публикувано от sp_romeo1 Покажи съобщениеМайтапа настрана ама изглеждат много добреАлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеМитак неделя ако не съм на бачкане ще доида да ги видя е разбира се ако и ти си на линия
Първоначално публикувано от BUH Покажи съобщениеама тва 15-ки ли са ???
Comment
-
Първоначално публикувано от vj_kenetik Покажи съобщениепичове аз сам сас тамно синята 155 тд РВ 0800 АМ някои може ли да ми каже кога е срештата във итали. 6 или 7 часаPeugeot 406 coupe 2.0 16v 01'-вс. екстри
Fiat Bravo 1.8 GT 96'-Г.И. Фобос,пълен сток
ех:Opel Askona 1.6i 88'
Comment
-
Пичове, одеве взех стикери от MUROMAN!
Стикер- Клуб Алфа Ромео - 2 лева
Комплект змийчета - 5 лева (бели и сиви )
Голяма емблема Алфа ромео - 5 лева (черна,бяла, червена - виждали сте такива на страничните колони на някои коли )
Ако има навити, да заповядат на срещата в неделя 07.06.09.
НЕ слагам надценка, без тъпи коментари моля, благодаряLast edited by Speeder; d.m.y г., 10:32.
Comment
-
Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщениеПичове, одеве взех стикери от MUROMAN!
Стикер- Клуб Алфа Ромео - 2 лева
Комплект змийчета - 5 лева (бели и сиви )
Голяма емблема Алфа ромео - 5 лева (черна,бяла, червена - виждали сте такива на страничните колони на някои коли )
Ако има навити, да заповядат на срещата в неделя 07.06.09.
НЕ слагам надценка, без тъпи коментари моля, благодаря156 TS
ex. Spider TS
Comment
Comment