If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Стикер- Клуб Алфа Ромео - 2 лева
Комплект змийчета - 5 лева (бели и сиви )
Голяма емблема Алфа ромео - 5 лева (черна,бяла, червена - виждали сте такива на страничните колони на някои коли )
Ако има навити, да заповядат на срещата в неделя 07.06.09.
НЕ слагам надценка, без тъпи коментари моля, благодаря
модераторче вчера у дениро се праиш че не ме познаваш, после що не се пише..... от най-якият форум пловдивският се превръшта като глас в пустиня. нещо организацията ни се осра. предложете някоя яка "масовка" да вдигнем шумотевица като за 1000 и да изкефим много. по възможност през седмицата т.к. аз бачкам само сабота и неделя и то на 200 км от пловдив.....
модераторче вчера у дениро се праиш че не ме познаваш, после що не се пише..... от най-якият форум пловдивският се превръшта като глас в пустиня. нещо организацията ни се осра. предложете някоя яка "масовка" да вдигнем шумотевица като за 1000 и да изкефим много. по възможност през седмицата т.к. аз бачкам само сабота и неделя и то на 200 км от пловдив.....
Извинявай, но наистина не съм те видял
Никога не бих се скатал за колега /колежка/ Ти защо не ми се обади?
ПС: Просто не съм много добре със зрението /особено на тъмно/
Една кръчма би внесла доста свежи емоции
Давайте всякакви идеи, само да има
Извинявай, но наистина не съм те видял
Никога не бих се скатал за колега /колежка/ Ти защо не ми се обади?
ПС: Просто не съм много добре със зрението /особено на тъмно/
Една кръчма би внесла доста свежи емоции
Давайте всякакви идеи, само да има
на тебе лично ша фана ти пиша бая отсъствия вече ,ич ви нема бре ко стана с вас низнамда земите се наканите ли или маи по добре ние да ви додеем на гости лиииииииииии????
ИЗТУДУХТИ ЛИ БИРАТА???
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
на тебе лично ша фана ти пиша бая отсъствия вече ,ич ви нема бре ко стана с вас низнамда земите се наканите ли или маи по добре ние да ви додеем на гости лиииииииииии????
ИЗТУДУХТИ ЛИ БИРАТА???
Напоследък нещата тук хич не са сериозни и не виждам за момента как ще се организираме да доидем до Пазарджик.
Така, че Вие ако решите ще сте винаги добре дошли и резулатата от общата среща ще е на ниво
Comment