Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Бургас

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хм... Какво и стана?
    Аз пък в еуфорията, на колелото, фанАх грешната посока и после не можах да ви настигна
    Fiat Marea 1.6 16V ELX
    такъв цвЕт просто нЕма :P

Comment

• за това съм против обиколките групово защото стават бели
      Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
      Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
      Alfa Romeo 145 1.4 16v
      BMW 520i E39

Comment

• Тя белята може и другаде да стане (не дай боже). По-добре на обиколка, от колкото да я резнеш на магистралата и спече там...
        Fiat Marea 1.6 16V ELX
        такъв цвЕт просто нЕма :P

Comment

• Оказа се счупена свещ в цилиндъра.. Пък не съм я зорил много.. макс. до 6000 rpm. Свещите са на 1 месец - Champion. Още преди да ги сложа ми изглеждаха големи боклуци... Е такива се оказаха. Добре, че не е направила по-голяма беля в цилиндъра Вариатора и той плачел за ремонтен комплект. Малкия дявол..
          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
          Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

• ми мои другия пат по давно брее,немога дави настигна
            alfa 156 2.4 JTD

Comment

• що е аз пак си мислиа че се получи добре е малко адреналина беше в повече ама то това му е иакото аз пак маи сам спукал гарнето мнооо зе да ми реве
              Алфа Мания

Comment

• Браво!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Мда, Смених свещите с Denso Platinium... уникални свещи. Завариха ми и изпускателните колектори (една заварка беше пукната) И в момента все едно карам нова кола... Нищо общо със старите свещи. Явно са работели само малките свещи... Качи около 20-30 коня може би! Досега съм я карал много спъната. Голям кеф!!!

Comment

• Явно е била много спъната щом успях да карам зад вас със 156-цата Малко доста бягахте на правите, ама по светофарите пак зад вас Ма как мина през лентата за меден рудник и продължи към центъра тая 156-ца ... В моята кола 2ма човека правеха клипове, в момента чакам да ми ги пратят, но единия няма нет и ще видим кога ще стане

едит: Ама да чуете на клиповете какъв звук вади мойта кола Все едно 150-200 коня
                    Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
                    Fiat Punto Mk.I GT1

Comment

• браво на нас
                      Алфа Мания

Comment

• Хайде чакам клиповете да видя кюнците ми как пушат като на Вартбург

Comment

• Първоначално публикувано от b_angelov
                          Хайде чакам клиповете да видя кюнците ми как пушат като на Вартбург
                          реакцията на приятелите ми в колата беше нещо от сорта на "аа щом GTV-то така изпуши, значи стана лошо" Все още си чакам клиповете ... единия голям дойде, но е към 300 мб, ако искаш дай инструкции на л.с. как да го намаля с минимална загуба на качество и да ти го пратя Или направо на CD (или всичките на DVD)
                          Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
                          Fiat Punto Mk.I GT1

Comment

• Ако искаш ще ти пусна едно ftp и ще ти направя акаунт да ги качиш?
                            Alfa Romeo 156 2.0 TS 155 PS

Comment

• Ами добре - направи ... клиповете от едното момче са в мен, но другото нещо се бави, накрая ще отида до тях да ги взема ...
                              За мен не е проблем като взема и другите да оставя да се качват една вечер ...
                              Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
                              Fiat Punto Mk.I GT1

Comment

• .

за 14.04.08 заформяме силно присъствие от карнобат.
                                незнам само каде са тия кортове.в кои край на бургас ,и ще има ли други на сбирката?

Comment

Working...
                                X