If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Оказа се счупена свещ в цилиндъра.. Пък не съм я зорил много.. макс. до 6000 rpm. Свещите са на 1 месец - Champion. Още преди да ги сложа ми изглеждаха големи боклуци... Е такива се оказаха. Добре, че не е направила по-голяма беля в цилиндъра Вариатора и той плачел за ремонтен комплект. Малкия дявол..
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Мда, Смених свещите с Denso Platinium... уникални свещи. Завариха ми и изпускателните колектори (една заварка беше пукната) И в момента все едно карам нова кола... Нищо общо със старите свещи. Явно са работели само малките свещи... Качи около 20-30 коня може би! Досега съм я карал много спъната. Голям кеф!!!
Явно е била много спъната щом успях да карам зад вас със 156-цата Малко доста бягахте на правите, ама по светофарите пак зад вас Ма как мина през лентата за меден рудник и продължи към центъра тая 156-ца ... В моята кола 2ма човека правеха клипове, в момента чакам да ми ги пратят, но единия няма нет и ще видим кога ще стане
едит: Ама да чуете на клиповете какъв звук вади мойта кола Все едно 150-200 коня
Хайде чакам клиповете да видя кюнците ми как пушат като на Вартбург
реакцията на приятелите ми в колата беше нещо от сорта на "аа щом GTV-то така изпуши, значи стана лошо" Все още си чакам клиповете ... единия голям дойде, но е към 300 мб, ако искаш дай инструкции на л.с. как да го намаля с минимална загуба на качество и да ти го пратя Или направо на CD (или всичките на DVD)
Ами добре - направи ... клиповете от едното момче са в мен, но другото нещо се бави, накрая ще отида до тях да ги взема ...
За мен не е проблем като взема и другите да оставя да се качват една вечер ...
Comment