Къде се събирате по-принцип ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Бургас
Collapse
X
-
Е, направих вече сефтето и на срещите! Сега остана да си купя и АлфаAlfa Romeo 159 1.9 JTDm, Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm, Alfa Romeo Arna 1.2, Alfa Romeo 156 2.4 JTD ex, Alfa Romeo GTV 2.0V6 ex,Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex, Alfa Romeo Sprint 1.5 ex, Alfa Romeo Arna 1.3 ex, Alfa Romeo 155 1.7TS ex, Alfa Romeo 156 1.8TS ex
Comment
-
да ве мен мие тапо че с колата отивам апак вие без как отивате направо висе чудя то все още не сам ходил де а такае думата
Comment
-
Първоначално публикувано от killer Покажи съобщениеда ве мен мие тапо че с колата отивам апак вие без как отивате направо висе чудя то все още не сам ходил де а такае думата.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
като не познавам никои какво е значението да отида без кола като някои смотаняк там и да разпитвам за колите или пак да приказвам за тях като нямам кола какво щеси помислят другите ще кажат ибахти и смотаняка е този кола няма апак се прави на голям разбирател
Comment
-
Първоначално публикувано от killer Покажи съобщениекато не познавам никои какво е значението да отида без кола като някои смотаняк там и да разпитвам за колите или пак да приказвам за тях като нямам кола какво щеси помислят другите ще кажат ибахти и смотаняка е този кола няма апак се прави на голям разбирател.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
ами може другия пат ще доида да видим какво става тогава то кога се пада другото сабиране
Comment
-
Задължително трябва да дойдеш приятел. Срещите са не само за собственици на марката, а и за любителите. Всеки е добре дошъл да поразпита за предимства/недостатъци на интересен за него модел, за да разгледа, да си напълни душицата, да си полавим и сприятелим. И дай боже да направи своя избор и скоро време да идва със своята италианка. Колкото повече се събираме - толкова по-добре. Затова по-другата седмица се уговаряме за едно място, идвам да те взема от там и отиваме заедно на сбирката
Comment
-
Чак сега разбрах,че съм изглеждал стотаняк в очите на хората като дойдох преди 4 месеца на една среща без колаСега как да дойда с колата мен вече ме е срам току виж някои ме запомил и си каже " ей то тоя смотаняк дето преди дойде без кола хаха вижте го вече с алфа изскача"
Та аз отидох тогава,защото просто като си зимаш Алфа и споделиш с близки и приятели 98% от тях те гледат странно, мислят те за луд и ти обесняват колко зле са италианските автомобили ,как бързо се трошат и харчат по 20л бензин.Естествено от тези 98% едва ли и 2% от хората са имали някога досег с подебни автомобили. И затова реших да отида да чуя и аз една добра дума за тези коли,че вече и аз почнах да си мисля, че нещо не съм в ред.
Важното е че през тези 4месеца никой и по никакъв начин не успя да ми промени решинието за избор на автомобил и сега найстина съм много доволен,че имам АлфаНа следващата среща идвам вече.
Comment
Comment