днес видях още една камера по пътя бургас- софия на село подслон.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Бургас
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеКилърчо, видях те в задръстването до Слънчев бряг днес. Разбра ли какво стана?
Comment
-
Първоначално публикувано от Neokill Покажи съобщениеКво стана в неделя. Малко бях в Созопол и изтървах.но трябва някой даги пусне няма да казвам име той сам си знае
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеКилърчо, видях те в задръстването до Слънчев бряг днес. Разбра ли какво стана?
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщениеТърпение търпение...Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
Fiat Punto Mk.I GT1
Comment
-
Първоначално публикувано от kiler_4o Покажи съобщениекакво търпение, пускай снимките, да се види, че и аз присъствах, че все ми се карате, че не съм бил идвал на срещи вече
Е хубу де, пуснал съм ги отдавна в темата Снимки срещи Бургас 2009
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщениеЕ хубу де, пуснал съм ги отдавна в темата Снимки срещи Бургас 2009
Да, бе, извинявай, видях ама по-късно... както и датата на съобщението ти
п.п. Скоро ще ти позволя да снимаш двигателя :P Да се надяваме, че след утре (то вече е днес, де ама...) няма да ме е срам да го снимашFiat Punto Mk.II 1.2 8v
Fiat Punto Mk.I GT1
Comment
-
Йест! За нас ще е чест, ако присъства такава расова машина!
---------- Post added at 17:41 ---------- Previous post was at 17:40 ----------
Ако има проблеми с намирането на мястото на срещата, искаш да идем двамата, или имаш проблеми с изпиването на количества бира - 0888886525 - Борката
Comment
Comment