Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Бургас

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
    Залагам си стария термостат, че няма да и видите очите
    ;Д направо трисмислие си написал
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от hell_cat Покажи съобщение
      17:00h?
      Така съгласни ли сте ???
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

• аз съм за
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

• Пролетно-летните срещи не бяха ли от 18.00 ч.?!
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm, Alfa Romeo Arna 1.2, Alfa Romeo 156 2.4 JTD ex, Alfa Romeo GTV 2.0V6 ex,Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex, Alfa Romeo Sprint 1.5 ex, Alfa Romeo Arna 1.3 ex, Alfa Romeo 155 1.7TS ex, Alfa Romeo 156 1.8TS ex

Comment

• Първоначално публикувано от la squadra azzurra Покажи съобщение
            Пролетно-летните срещи не бяха ли от 18.00 ч.?!
            Аз съм идвал на една зимна и незнам затова съм съгласен каквото кажете
            Имам 2 останали календара на клуба който само стоят в нас. Ако някой има интерес или не е успял да си вземе да казва да ги сложа в колата. Само 100 броя са отпечатани за 100 годишнината на марката

Comment

• земи единия, ако съм там и ми хареса ще го взема, ама слабо вероятно, щото превюто не ми хареса....
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                земи единия, ако съм там и ми хареса ще го взема, ама слабо вероятно, щото превюто не ми хареса....
                Днес колко човека ще се съберем

Comment

• Кой ще идва днес ??? Да знам да идвам ли и аз , че не искам да съм единствен.
                  Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
                  Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

• Какво стана? Изкефихте ли се на търновското GTV?
                    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                    Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

• Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
                      Какво стана? Изкефихте ли се на търновското GTV?
                      Еми не успях да дойда на сбирката да му е.. майката. Вчера от обяд до 12 вечерта бях в едно студио зад Космос и записвахме две рап парчета с един пич. Мислех, че ще свършим много по-рано...ама кво да се прави. Дано другия път съм свободна, че ми се иска да се запозная с вас
                      sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

• Браво! Хубава работа! Бива ли така да псуйш!
                        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                        Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

• аз във 5 часа бях там ама познайте имаше Пежа много и един Фиат и това му беше.

Comment

• Първоначално публикувано от R_O_K_O Покажи съобщение
                            аз във 5 часа бях там ама познайте имаше Пежа много и един Фиат и това му беше.
                            Ужас, защо пък Пежо се събират на сбирката на Алфа Нещо май Бургаските алфисти не са много сериозни...
                            sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

• бях на изписването на новородената ми племенничка в Сф :>

пък това дали сме сериозни несериозни, хората може да нямат време за мен неделя е работен ден
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от R_O_K_O Покажи съобщение
                                аз във 5 часа бях там ама познайте имаше Пежа много и един Фиат и това му беше.
                                Фиатките по принцип се събират от 18.00 ч., този Фиат, особено ако е бил Ню Браво, не е за срещата. Пък Пежо Форума са на паркинга на "Капаните". Освен да са променили нещо...Може и с Ланчите да направим нещо заедно, ама се дърпат, на кръчма им се ходи!
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm, Alfa Romeo Arna 1.2, Alfa Romeo 156 2.4 JTD ex, Alfa Romeo GTV 2.0V6 ex,Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex, Alfa Romeo Sprint 1.5 ex, Alfa Romeo Arna 1.3 ex, Alfa Romeo 155 1.7TS ex, Alfa Romeo 156 1.8TS ex

Comment

Working...
                                X